yönetici onayına düşüyordur büyük ihtimal...
değil diyorsanız; nerede mesela?
hangi bölüme açmaya çalıştınız da olmadı ?
Ne gibi bir hata aldınız ?

Mobile uygulamarına konu açtığınız da yönetici onaylayana kadar bekleyeceksiniz onaylanınca konunuz forum için de aktif olur ama yönetici tarafından uygun görülmez ise çöpe taşınır konunuz bunun içinde size otomatik bir pm gelir zaten ....... moderator tarafından konunuz çöp kutusuna taşınmışdır diye...
evet çoğu zaman yönetici oyuna düşüyor şu bölümlere denedim açamadım şimdilik belkide daha çok yerde açamıyorumdur s40 bölümü s60 bölümü s60 bölümü![]()
Mobile uygulamarına konu açtığınız da yönetici onaylayana kadar bekleyeceksiniz onaylanınca konunuz forum için de aktif olur ama yönetici tarafından uygun görülmez ise çöpe taşınır konunuz bunun içinde size otomatik bir pm gelir zaten ....... moderator tarafından konunuz çöp kutusuna taşınmışdır diye...

s40/ s60 / s60v3 de yönetici onayına düşüyor olması lazım konuların sadece temalar onaya düşmez o bölümlerde yöneticiler adminler bahsettiğiniz sorun ile ilgilenecektir...
Konu açıyorsunuzdur ama eksik açıyorsunuzdur konu çöpe gidiyodur. Ya da onaylanmasını bekleyemiyorsunuz![]()
s60v3 destek bölümlerine konu açtığınızda onaya düşmez uygulamar bölümüne açarsanız onaya gider şimdi ben deniyorum bakalım destek bölümünde sorun var mı ? başlık olup içerik silinecek mi kontrol edelim...
hayır düşmüşyor biraz önce s60v3 destek bölümüne konu açmayı denedim yine bahsettiğm şey oldu başlık kaldı diğer yazdıklarım silindi ondan sonra s40 java destek bölümüne demedim yine aynısı oldu onaya gitmedi önceden olmuyordu böyle birşey son 1 haftadır bu sorun var
- - - Eklendi - - -
eksik konu nasıl oluyor herşeyi tam yapıyorum önceden olmuyordu böyle onaya gidiyor doğru bazen bu konu onaylanıp açıldı
s60v3 destek bölümlerine konu açtığınızda onaya düşmez uygulamar bölümüne açarsanız onaya gider şimdi ben deniyorum bakalım destek bölümünde sorun var mı ? başlık olup içerik silinecek mi kontrol edelim...
- - - Eklendi - - -
sorun yok ??
http://www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/kontrol-amaclidir-717904.html
tarayıcı hatası olabilir bir de tarayıcı değiştirip deneyin isterseniz

Eksik dedigim paylaşım yapıp resim eklememek veya başka siteye yönlendirmek gibi![]()

tarayıcı hatası olabilir bir de tarayıcı değiştirip deneyin isterseniz![]()

Şuan hala sorun var mı siz de ?
Bi ekran görüntüsü atabilirmsin buraya nasıl bir hata ile karşılaştıgını anlamamız için![]()
Denenecekler;
Farklı Tarayıcı, Önbelleğin Silinmesi.
Bunları Yap Hala Hata Varsa PC Görünümünde Geziyorsan Mobil Bir Görünüm Seçip Dene. Bu Arada Sorunsuz Sitede Birşey YOk.