cres557
Üye
-
Konu Sahibi
-
Değerli Arkadaşım İnternete Dosya Upload Yaz Binlerce Upload Sitesi Gelir ama ben Sana Rapidshare Veya Dosya tc yi Öneririm O Direk İndirme Tuşuna Gelincede Onu Sen konu Açtıktan Sonra Mod Veya Adminlerden Biri Ekliyo Sen Dökümanlarını Rar Arşivine koy Hepsinden SS Almayı Unutma Sonra Resim veLinki Sitye koy Konunu Aç Onaylanınca zaten Gözükecektir....çok teşekkür ederim ama ben upload sitesine dosya eklemeyi falanda bilmiorm açıkçasıbenm we 6630 um war elimdede çok miktarda döküman war oyun pro ws. http://www.maxicep.com/s60-oyunlari/s60-oyun-arsiv-35103.html bu arkadaşataki gibi direk indirmeişlemi yapmazmıyım moderatr konu onayladığında acaba_? amacım elimdeki dökümanları paylaşmak...şimdiden teşekkürler..
--------------- Ekleme ---------------
birde eğer direk upload sitesi olmadan indirebilmeyi(örnekteki gibi)) anlatırsanız çok sewnirm.yhani ben konuyu açtım moderatör onayladı sonra_? o dosyayı yada dosyaları kendi konuma nasıl yüklicem..
arkadaşlar ben paylaşım amacıyla konu açmak istiyorum ama açamıyorum bana yardımcı olurmusunz yeniyimde...
Benim de bazen içimden hiç konu açasım gelmiyor.Bir yardım ederseniz?
Bir diş sarımsağı al, ez biraz sonra süte kat iç ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?