Kontratlı Paketler....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
    Konu Sahibi
Kontratlı Paketler....
kolay gelsin arkadaşlar 2 gün önce babamın faturalı hattına 12 ay kontratlı 60 dakika paket aldım 3ay bedavalı olan fakat ben bunu 120 dakikalı olanını ile değiştirmek istiyorum acaba değiştirsem gelecek olan faturada 60dakikanın parası yansır mı yani iptal etme durumuna düşermiyim

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Daha önce kontratlı paketlere kayıt olan ve konuşma süresi alan hattın, farklı bir kontratlı pakete geçmesi mümkün değildir.

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
    Konu Sahibi

Babamın tarifesi bu yani bunu paket değişikliğine gidip 120 yapsam faturada yansıtılırmı yani ilerde

eQooo

eQooo

Üye
bunu en ii müşteri hizm. öğrenirsin... kesin cevap alırsın...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Her ne kadar yüksek tarifeye geçmen turkcell in yararına olsada bunu yapmayacaktır. Daha önce bire söyleseydin sana güzel bir teklif sunardık. Aylık hiçbir ücret ödemeden 12 ay boyunca heray 120 dk heryöne yada 180 dk turkcell içi bedava.

yasinadil

Üye
bu konuda hic musteri hizmetlerini arayan var mi ne diyolar?

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
    Konu Sahibi
maleguard

maleguard

Üye
aricaksın tuşları sölicek 3 e basıcaksın * yada 0 a basın diodu biraz beklion müşteri hizmetlerine bağlanion bağlanmada 2 kntr gidio başka gitmio ;)

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
    Konu Sahibi
aricaksın tuşları sölicek 3 e basıcaksın * yada 0 a basın diodu biraz beklion müşteri hizmetlerine bağlanion bağlanmada 2 kntr gidio başka gitmio ;)

evet ama her türlü denedim olmuyor bir türlü bağlanamadım tuşları hepsini denedim bir kere kendisi bağladı şuan işlem yapamıyoruz sizi müşteri hizmetlerine aktarılıyorsunuz dedi iyi akşamlar dedim telefon kesildi:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt