Kontörlü bizbize hepimiz tarifesi kapatıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arşiment

arşiment

Üye
    Konu Sahibi
Kontörlü bizbize hepimiz tarifesi kapatıldı
Turkcell web sitesindeki açıklama aşağıdaki şekildedir.

BizBize Hepimiz tarifesine 13 Mayıs 2009 tarihinden itibaren abone alımı durdurulmuştur.
Mevcutta BizBize Hepimiz tarifesinden faydalanan abonelerimiz herhangi başka bir tarife tercihinde bulunmadıkları sürece bu tarihten itibaren BizBize tarifesine geçirilmeye başlanacaktır.
BizBizeHepimiz’den BizBize tarifesine geçirilen abonelerin, ücretlendirme ve tarife koşullarında herhangi bir değişiklik olmayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Mr-Trojan

paradox1026

paradox1026

Üye
normaldir:D

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
Salla turkcell operatörü artık kullanılmaz zaten bir firma kampanyalarında işe yarıyor :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
TUrkcell'in vermiş olduğu hediye kontörleri ve yapmış olduğu kampanyaları hiç bir operatör yapmıyor şuanda. Sayesinde hattımda şuanda 1650 kontör bulunmakta. Hattıma 3 aydır kontör yüklemediğimden dolayı 150 kontör yüklemek zorunda kaldım :) 3 ayda bir kere kontör yükler oldum. Saolsun Turkcell hiç kontörümü eksik etmiyor :)

sweety_boy_43

Üye
Bencede mahmut abi. Turkcell gibisi yok.son 1ayda 500kntr mobiwardan,1000kntr arkadaşını söyle kazandan,500kntr gel kazandan,100kntr kontorlotodan,200kntr eti ayarsız enerjiden,ayrıca 100kntr yükleyerek te 1haftalık 1k kntr kazandım.
Şuan hepsni kullandım.
Yararlanmasna bilene en iyi turkcell.
Hangi operatör verir bukadar kontörü.
Turkcelle gelin, farkı hissedin.

arslansem

arslansem

Üye
Aynı durum bende de söz konusu.3 ay oldu yüklemeyeli tam bugün.Hediyeler sağolsun :)

termal

Üye
bizbize ile bizbize hepimiz arasında fark yok.
konbara desen aynı,nar desen aynı gereğinden fazla tarifeydi

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Konu İçin Teşekkürler!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt