kontörloto, Cepmaster la baglantısı varmış

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hasan192

hasan192

Üye
    Konu Sahibi
kontörloto, Cepmaster la baglantısı varmış
kontörloto, Cepmaster la baglantısı varmış sonrdan kontörler fazlasıyla gitmesin kârlı çıkalım derken zararlı çıkmayalım. bu konuda bilgisi olan varsa mutlaka yazsın..... ha bu arada ne olur ne olmaz diye ben özel ücretlendirmelere hattımı kapattım isteyen turkcell online merkezinden yapabilir.

• Beğen
Tepkiler: serotonin

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Böyle birşey olmaz arkadaşım korkma.

alperen1313

alperen1313

Üye
kardeşim turkcell in bu şirketler ile yapmış olduğu bir anlaşma vardır..bundan dolyı eğer bir kullanıcı bu taşeron firmalrından birine bu yolla sms atarak başvuru yaprsa şirket sizi öncelikle belirlenmiş kontör adedince üye yapar ve bu üyelik süresince de sizlerden kontörleriniz, alır ve cihazınız desteklediği ya da desteklemediği ürünleri si,ze gönderir..
belirlenmiş bu zamandan sonra ki genelde bu zaman 30 ile 60 gün arasında değişir size vaadettiğihediye ne varsa onu verir..tabiiki kim karlı çıkar onuda varın sizler hesaplayın
saygılar

sweety_boy_43

Üye
kontorloto azenet tarafından işletilmektedir.
hafta içi 09:00-18:00 saatlerı ıcınde kontorloto müsteri hızmetlerını arayabılırsınız..
MH:2164116611
7gün/24 saat cep master servisinden kontorloto ile ilgili bilgi alabilirsiniz.
cep master mh:0532 755 01 51
not:kontorloto ile cep masterın bi anlaşması olabilir.
ancak kontörloto sizden hiçbir ücret almaz,kontör kaybı yaşarsanız bulundugunuz operatorun musterı hızmetlerıyle ırtıbata gecın.gereklı bılgılendırme yapılır..
kontor loto ucretsız bır servıstır..
3 aydır oynuyorum hıc kontorum gıtmedı aksine daha çok kazandım...

cool_eagle

Üye
Ya sitenin üyelik şartlarını okuyun. Orda 'üye sms email veya telefonla reklam almayı kabul eder' diyor. Yani reklam yapıyo sizi kullanarak ;) ayrıca ben aradım oradaki numara hiçbir servise üyelik yapılmadığını ve herhangi bi ücreti olmadığnı söyledi. Korkmayın bisi olmaz

hasan192

hasan192

Üye
    Konu Sahibi
cevaplar için teşekürler

alperen1313

alperen1313

Üye
bişey olmaz ise kardşelerim o zaman denemek isteyen varsa deneyebilir

termal

Üye
ben bir defa 100 kontor kazandım keşke hergun kazanabilseydim ellerinden gelse alsınlar bakıyım kontorlerimizi

hakanserce007

Üye
bende kazandım, bence bu sitede bi hile yok. sadece reklam yapıyorlar o kadar..

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Konu İçin Teşekkürler!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt