ilo53 Üye detaylı bı bılhı verırmısın ben 40 kntr 1 tane 100mb ınternet paketı alcam ama sımdı kntr yok ben kntr yukleyınce sana 40 kntr gonderıcem sende bana 100 mb ınternet paketı sıfreıs mı vercen
detaylı bı bılhı verırmısın ben 40 kntr 1 tane 100mb ınternet paketı alcam ama sımdı kntr yok ben kntr yukleyınce sana 40 kntr gonderıcem sende bana 100 mb ınternet paketı sıfreıs mı vercen
cenkozgen Üye Konu Sahibi evet aynen dediğin sekilde olacak --------------- Ekleme --------------- ilo53 arkadasımıza 1 adet 100mb internet paketi satılmıştır. hayırlı olsun. devam.. --------------- Ekleme --------------- aevren arkadasımıza 2 adet satılmıstır. hayırlara vesile olsun
evet aynen dediğin sekilde olacak --------------- Ekleme --------------- ilo53 arkadasımıza 1 adet 100mb internet paketi satılmıştır. hayırlı olsun. devam.. --------------- Ekleme --------------- aevren arkadasımıza 2 adet satılmıstır. hayırlara vesile olsun
cenkozgen Üye Konu Sahibi alicans' Alıntı: teşekkürler 1 adet 100 mb kart alınmıştır Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun
cenkozgen Üye Konu Sahibi toplamda paket sayısı su an 63 tür arkadaslar. ayrıca ilk sayfada teklşf miktarlarında biraz oynama yaptım.
toplamda paket sayısı su an 63 tür arkadaslar. ayrıca ilk sayfada teklşf miktarlarında biraz oynama yaptım.
cenkozgen Üye Konu Sahibi s.volkan' Alıntı: yokmu paket arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... bir önceki msjımda yazmıstım, 63 tane var su an, sana ne kadar lazımdı
s.volkan' Alıntı: yokmu paket arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... bir önceki msjımda yazmıstım, 63 tane var su an, sana ne kadar lazımdı
kacaksevgilim Üye arkadaşım bnde 100 mb internet paketi almak istiyorum 1 aylık kullanımlı değilmi bunlar.Elinde kaldıysa özelden ulaşırsan sevinirim
arkadaşım bnde 100 mb internet paketi almak istiyorum 1 aylık kullanımlı değilmi bunlar.Elinde kaldıysa özelden ulaşırsan sevinirim
nihatgunes Üye bi şey sorcam internet paketi aldıktan sonra msn programı yükleyip kntr gitmeden msn e giribilir miyiz ??
bi şey sorcam internet paketi aldıktan sonra msn programı yükleyip kntr gitmeden msn e giribilir miyiz ??
cenkozgen Üye Konu Sahibi nihatgunes' Alıntı: bi şey sorcam internet paketi aldıktan sonra msn programı yükleyip kntr gitmeden msn e giribilir miyiz ?? Genişletmek için tıkla ... elbette
nihatgunes' Alıntı: bi şey sorcam internet paketi aldıktan sonra msn programı yükleyip kntr gitmeden msn e giribilir miyiz ?? Genişletmek için tıkla ... elbette
sweety_boy_43 Üye selam kardesım 100 mb paketlerin birini satma bi kenara koy ben kontr alınca mesaj atcam sana ... ama bı ındırım yapabılırmısın....
selam kardesım 100 mb paketlerin birini satma bi kenara koy ben kontr alınca mesaj atcam sana ... ama bı ındırım yapabılırmısın....