Kontör KArtlar Değişiyor.-Elveda Kontör Merhaba TL...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kontör KArtlar Değişiyor.-Elveda Kontör Merhaba TL...


Bilgi Teknolojileri Kurumunun aldığı bir kararla 1 Nisan 2010 tarihine kadar tüm operatörlerin kontör sisteminden TL sistemine geçmesi gerekmektedir.
Yapılacak değişiklikle beraber faturasız hatlarda yeni bir dönem başlayacak, kontör yerine lira kullanılacak. Yani artık abonelerimiz hatlarına kontör değil lira yükleyecekler, harcadıkları zaman ise, kontör değil kuruş olarak ücretlendirilecektir.

Artık ön ödemeli hat sahibi aboneler, kontör hesabı yapmakla uğraşmayacaklar, tüm yükleme ve harcamaları lira cinsi üzerinden hesaplanacaktır. Örneğin şu an 20 TL’ye 100 kontör yükleme yapılırken 1 Nisan itibariyle 20 TL verip yine 20 TL yüklenecektir.

Vodafone olarak biz de sistemlerimizi abonelerimizin hiçbir konuda mağdur olmasına yol açmayacak şekilde büyük bir titizlikle değiştirmeye şimdiden hazırız. Gerek daha önce yapılan yüklemeler gerekse kazanılmış promosyonlar hiçbir kayıp yaşanmadan sistemle uyumlu hale getirilerek korunacaktır. Yapılacak değişiklikler ve zamanlamalarla ilgili abonelerimiz de ayrıca SMS aracılığı ile bilgilendirilecektir.

Daha önce alınmış ve halen piyasada satılmakta olan kontör kartları ve Başlangıç Paketleri sistem değişikliğinde geçerliliğini yitirmeyecek, yeni sistemle uyumlu hale getirilerek kullanılmaya devam edecektir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ayhan B


izmirligenc

izmirligenc

Üye
daha guzel fransa da bu sekil ama burda uyuz oldugum kisim alip sifreyi normal kasa fisinden veriolar ya deli oluyorum ya bizim kartlar ne guzel birde burda ehliyet var ayni bizim dedelerin eski nufus cuzdani gibi ya oysa bizimki ne guzel ve sirin :ehe
 
mazlum1790

mazlum1790

Üye
zaten bayilere gidip para veriyoruz
şimdi de gidecez yani zahmetten kurtulmuyoruz
 
Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
saol bilgi için
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt