Kontör dolandırıcışına arefeyi gösterdim bayramı göstermedim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serbest888

serbest888

Üye
    Konu Sahibi
Kontör dolandırıcışına arefeyi gösterdim bayramı göstermedim
Arkadaşlar
malum dolandırıcı mesajlarından bir tane geldi. Aradım numarayı (tabi çalarken dinlet koymuş. Turkcelle bağlan hayata eşliğinde) telefonu açtı dolandırıcı. Tam 15 dk arkadaşı (saf ayağına yatarak) kontor almış gibi (5 adet 100 luk tcell) konuşturdum kendime yardım ettirdim güzelce uydurduğum şifreleri okudum . Tabi şifreler yanlış olduğu için habire hata aldı durdu en son tam bayram edecekti hafif küfürlü bir laf ederek kapattım telefonu.Tabi ogün benim bedavay dı.Valla tavsiye ederim kendini akıllı sanan dolandiricilarla dalga geçmek çok güzel oluyo...:islik

• Beğen
Tepkiler: Mr-Trojan ve rafi1994

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ver numarayı biraz da biz onlarla eğlenelim:ehe

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:) oh iyi olmuş

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
bence dolandırdığı kişilerde olmuş bayağı kontörü var

eQooo

eQooo

Üye
hehehehe güzel olmuş...

piri.reis

piri.reis

Üye
lütfen telefon numaralarını açık açık yazmayın. başka bir kişinin numarasını vermediğinizi nereden bileceğiz.
teşekkürler.

arslansem

arslansem

Üye
Bi benzerini benim arkadaşım da yapmıştı gül gül ölmüştük :D

serbest888

serbest888

Üye
    Konu Sahibi
lütfen telefon numaralarını açık açık yazmayın. başka bir kişinin numarasını vermediğinizi nereden bileceğiz.
teşekkürler.

Ben herkes arasın diye vermedim. Garanti vermek zorundada değilim.Kimseye bir gıcıklıgımda yok.Herkesin tamamen kendi insiyatifinde.

rebelpirate

rebelpirate

Üye
aynı numara bir arkadaşı daha dolandırmaya kalkmış. pepsiden 10.000 TL kazandınız 2 adet hesap açtırınız birisine 10.000 TL nin vergisini yatırın diğer hesabınıza biz 10.000 TL yi yatıracağız demişler. Allah tan eleman kanmamış. kıro nun birisiydi diyo doğru dürüst türkçe konuşamıyordu birde pepsinin müşteri hizmetleri sorumlusuyum demiş kıro.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
son iki hanesi gözükmüyor yav :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt