Kontör Dolandırıcılarının Son Kurbanı Hitit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Kontör Dolandırıcılarının Son Kurbanı Hitit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı

Şatıroğlu, kendisini arayıp polis olarak tanıtan kişinin "Hattınız terör örgütü tarafından kopyalandı. Suçluların yakalanması için kontör göndermeniz gerekiyor" demesi üzerine dolandırıcılara 17 adet 250 kontör gönderdi.

Çorum'da Hitit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulkadir Şatıroğlu, fakültede bulunduğu sırada cep telefonundan arandı. Kendisini arayan ve polis olarak tanıtan kişi, Şatıroğlu'na "GSM hattınız terör örgütü tarafından kopyalandı ve adınıza faaliyette bulunuluyor. Büyük tehlike altındasınız. Suçluların yakalanması için kontör gerekiyor'' dedi. Şatıroğlu, aldığı telefon üzerine dolandırıcılara 17 adet 250 kontör gönderdi.

DOLANDIRICILARIN ÇAĞRISI ÜZERİNE AMASYA'YA GİTTİ

Prof. Dr. Abdulkadir Şatıroğlu daha sonra kendisini arayan ve Amasya Başsavcısı olarak tanıtan bir kişi tarafından Amasya'ya çağırdı. Telefon görüşmesinin ardından kimseye bilgi vermeden kendisine ait otomobille Amasya'ya giden Şatıroğlu'na ulaşamayan fakültedeki bazı öğretim üyeleri, hayatından endişe etmeleri üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. İl Emniyet Müdürlüğü'nün durumu çevre illere bildirmesinin ardından Amasya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Şatıroğlu'na ait otomobili kentin girişinde durdurdu. Şatıroğlu'nun, kendisini durduran polislere durumu anlatmasının ardından yapılan araştırmada dolandırıldığı anlaşıldı. Çorum'a geri dönen Şatıroğlu, Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu. Prof. Dr. Abdulkadir Şatıroğlu, yaptığı açıklamada, konuyla ilgili fazla konuşmak istemediğini belirterek, ''Ben uzun süre yurt dışında yaşadım. Birkaç yıldır Türkiye'deyim. Böyle bir şey olacağını hiç düşünmedim'' dedi. Yaklaşık 30 yıl yurt dışında yaşayan Şatıroğlu'nun, dünyanın çeşitli üniversitelerinde "Dünya Ticareti Küreselleşme ve Azgelişmiş Ülkeler" konulu konferanslar verdiği öğrenildi.

Çorum Emniyet Müdürlüğü ekipleri daha önce 4 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği ''Sarmaşık 19'' operasyonu kapsamında, tehdit, hile ve korku yoluyla dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 16 kişiyi gözaltına almış, bunlardan 9'u çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

habertürk

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
ben anlamıyorum bu milleti madem bilmiyorsun sor öğren neden saklıyorsun ki olayı
gecen benim müşterim de para ödülü çıktı sana kontör yolla ödülü al demişler 4 tane 250 kontör yollamış kardeşim bilmiyorsan sor öğren

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
ben anlamıyorum bu milleti madem bilmiyorsun sor öğren neden saklıyorsun ki olayı
gecen benim müşterim de para ödülü çıktı sana kontör yolla ödülü al demişler 4 tane 250 kontör yollamış kardeşim bilmiyorsan sor öğren

katılıyorum çok güzel özetlemişsin.Milletimiz salakca olmasa...Bu kadarı da olmaz ki yaa

Godfather

Godfather

Üye
17 adet 250 kontör gönderdi. :islik

BktsBcr

BktsBcr

Üye
koskoca üniversite dekanı olmuş, ama şöyle basit bi numaraya kandırmışlar..:D

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Azgelişmiş Ülkeler" konulu konferanslar verdiği öğrenildi.

Vah vah vah ... Verdiği örnekleri düşünemiyorum :hmmm

'Davut

'Davut

Üye
4 'ü 17 çıkarmışlar....Allahım ya profösörü bile çok güzel kandırıyorlar....
867 lira kısa günün karı....Allah bereket versin....

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Bir de okumamışlara cahillik yaftasını kolayca yapıştırırlar ya neyse...

merty24

merty24

Üye
ilginç

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
her geçen gün artıyor kurbanlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...