Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili dostum, insan sevdikleriyle birlikte olduğu bir yerde, tasarlayacağı ürün veya yapacağı bir şeyler hakkında hayal kurar ve umut eder. Bizim gibi.
Birileri de gelir, düşüncesizce arının kovanına çomak sokar ve sonrası malum. Ee akabinde neler olacağını ve nasıl tepkiler alacağını hayal edemez. Senin gibi.
ciddiye almanız için yapmadım abi. videoya geliştirici gözüyle baktığın zaman çok karışık ilk izleyişte insana hoş gelir ama sonra çıldırtmaya başlar. Bun yüzden microsoft için örnek yerine bile koyulmaz
ciddiye almanız için yapmadım abi. videoya geliştirici gözüyle baktığın zaman çok karışık ilk izleyişte insana hoş gelir ama sonra çıldırtmaya başlar. Bun yüzden microsoft için örnek yerine bile koyulmaz
Bu dahil son yayınladığınız videoların çoğu mobilde açılmıyor , bundan sonra ki videolarda mobil link leride koyarsanız sevinirim , ki bizde izleyebilelim
Livetileı çeşitli boyutlarla ayarlayabilmek çok güzel olurdu, 2x1ler falan daha estetik olurdu ekran. bir de interaktif livetile olayı hoşuma gitti, genel olarak güzel bir konsept, fazla kısımları da var ama böyle yenilikler gelse çok güzel olur telefonlarımız