Windows eğer stabiliteden ödün verirse androidten farkı kalmaz. Bunun bilincindeler o yüzden stabiliteyi kaybetmeden verebilecekleri en fazla yeniliği vereceklerdir. Bi yerde okumuştum normalde daha hızlı yenileyeceklermiş işletim sistemini fakat beklemedikleri bi sıkıntıyla karşılaşmışlar. Bi sorun yüzünden yazılımı yenilemek zorlaşmış sanırım o yüzden böyle gecilmiş. 8.1 den sonra bakmak lazım 2016 ya kadar güncelleme verilecek bakalım belki 8.1 den sonra işler rayına oturur ve güncellemeler çok sık yayınlanır. Konsept güzeldi fakat bazı yerlerinde yok ya bu kadarına da gerek yok fazlalık olurdu diyeceğim yerler olmadı değil.
Örneğin uygulamaları gruplamak çok güzel olurdu. Müzik çaları ana ekrandan kontrol etme olayı da çok etkiledi beni.
Ama şu uygulamaları yok games yok sosyal yok şu bu diye gruplamak eğer bir seçenekle verilmeyip mecburi tutulursa kötü olur şahsen ben sevmedim bunu. Niye sevmedim zaten telefonuma rahat rahat uygulama yükleyemeiyorum 8 gb hafıza olduğu için haliyle öyle unutup gözden kaçıracağım bi uygulama olmuyo neredeyse hepsini ezberledim. Bing de de Türkiye ye sağlam bi destek vermeleri lazım dil falan olarak. Türkçe sesli arama olarak falan. Şu üstten ses ayarlama açılıyo ya zil sesi için ayrı mesaj için ayrı müzik için ayrı ayrı ayarlayabiliyorsun o kesinlikle gelmeli. Şartın da şartı yani

Ekranın ikiye bölünmesi de çok iyi olurdu ama onu 9 a saklarlar belki çünkü donanımı zorlayacak şeyler olacağını düşünüyorum. Ama düşünsenize bi yandan skypla görüntülü konuşup diğer taraftan da navigasyonla yolu takip ediyorsunuz

ekran ikiye bölünmüş halde. Çok güzel olurdu

Şu aşağıdaki geri yada windows tuşuna basıp yukarı sıyırma hareketi pratikte kullanımı kolay olabilecek bir şey gibi gelmiyor ama mecburen telefonun her yerinden yararlanmak lazım. Mesela sola sıyırabiliyoruz ama sağa sıyırma yok bunu kullanacaklardır bence. Konsept genel hatlarıyla şimdiye kadarki en iyisi. Bakalım görelim MS bize neler verecek.