Konsept: WP8.1/9.0 (Video)

Sponsorlu Bağlantılar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bu videolar psikoloji bozmak için bire bir abi izle izle ms'eye söv ondan sonra :D

mesutcinik

mesutcinik

Üye
bu konsept gerçekten yapılıp kullanıcıya sunulsa bu sistem uçar gider yani böyle şeyleri microsoft'un görmezden gelmesine anlam veremiyorum. bu kadar mükemmel hale getirilebiliyor madem sistem neden sen yapıp müşteri kazanmıyorsun ?

• Beğen
Tepkiler: ÖEY, skynet ve OttomaN TigeR

zorbaa

Üye
Mobil platformu cok eglenceli bi hale getirmis bence Microsoft bunu yapsin

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bu konsept gerçekten yapılıp kullanıcıya sunulsa bu sistem uçar gider yani böyle şeyleri microsoft'un görmezden gelmesine anlam veremiyorum. bu kadar mükemmel hale getirilebiliyor madem sistem neden sen yapıp müşteri kazanmıyorsun ?

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
PureFood

PureFood

Üye
elbet görüyorlardır, farkındalardır, ama biraz fazla suskunlar

ÖEY

ÖEY

Üye
Tabi ki de wp8.1 ile görsellik açısından değişiklikler, güncellemeler ve yenilikler gelecektir. Ama ben bu konsept denen videolardaki tarzda şeylerin geleceğine pek inanmıyorum. Fakat özellikle wp8.1 güncellemesinden sonra eğer MS önemli API desteği verirse ve gerçekten anahtar diyebileceğimiz şeyleri serbest bırakır kısıtlamazsa, romdan ziyade uygulama, tema tarzından şeylerle bu ve bunun gibi çalışmaları telefonlarımızda deneyebileceğimize inanıyorum. Hayırlı olsun bakalım, bekleyip göreceğiz :D

osmanmert99

osmanmert99

Üye
İşte Bu Lumia.. Valla kim hazırladıysa süper olmuş... This Is Lumia...

mesutcinik

mesutcinik

Üye
sistemin ve cihazlarımızın piyasayla rekabet edebilmesi için microsoft'un bazı hamleleri gözden geçirmesi gerek...
bu yeteneği olan genç futbolcuyu kulübede oturtmaya benziyor tabiri caizse, oynat futbolcuyu ondan faydalan demi yani ?

• Beğen
Tepkiler: PureFood, OttomaN TigeR ve ÖEY
DalvikCache

DalvikCache

Üye
mobil linki atarmısınız

partyhard

Üye

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar diyorsunuz ya hani Ms de çalışanlar boşa maaş alıyo adam süper yapmış işe alınması lazım falan diye. Sizce MS de çalışanlar bunları düşünemeyecek kadar gerizekalı mı yada hayal güçleri yokmu. Adamlar şimdiye kadar windows işletim sistemini birsürü programı yazarak aklınızın hayalinizin alamayacağı başarılara imza atmışlar bu ayrı bi konu. Bunu bilerek konuşlaım. Bu konsepti yapan adam işe alınsa ne yapacak zaten ms dekiler de bunları düşünmüşlerdir. Sadece hayal kurmak yetmiyor tabi. Böyle bi şekle sokmak için önce oturup sistemi yazmak lazım. O kadar ayrıntıyı yazmak lazım bilmiyorum ama ben bilgisayar programlama dersi aldım üniversitede kıçı kırık bi hesap makinesi bile yapmakta zorlanıyorduk. Kafa patlıyordu. Bide şu var böyle bi sistemede ona göre donanım lazım. Ne bilim 2 gb ram yada çok sağlam işlemci. Bu konsepti yapan adam grafik programıyla yapmış olduğu bi konsept. Helal olsun süper çalışma olmuş ama ms ye atmamak lazım her konsept görünce. Mesela hepimiz çok laf söyledik hafıza kartına uygulama atılmaması hakkında MS ye ama kimse düşündümü acaba stabiliteyi. Tamam çok güzel olurdu atabilsek ama oyunlarda kasmaya başlayıncada bu sefer de konu açıp yok oyun kasıyor lanet olsun MS ye falan diye yazmaya başlarsınız. Hani bazen çok abartıyoruz şimdiye kadar çok gördüm bazen bende yaptım böyle abartarak şikayetçi olmayı. Emin olun 8.1 le işte MS diyeceksiniz bence. :good:

• Beğen
Tepkiler: PureFood
osmanmert99

osmanmert99

Üye
Abi resmen döktürmüşsün. Katılıyorum herbir harfine.. :)

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Arkadaşlar diyorsunuz ya hani Ms de çalışanlar boşa maaş alıyo adam süper yapmış işe alınması lazım falan diye. Sizce MS de çalışanlar bunları düşünemeyecek kadar gerizekalı mı yada hayal güçleri yokmu. Adamlar şimdiye kadar windows işletim sistemini birsürü programı yazarak aklınızın hayalinizin alamayacağı başarılara imza atmışlar bu ayrı bi konu. Bunu bilerek konuşlaım. Bu konsepti yapan adam işe alınsa ne yapacak zaten ms dekiler de bunları düşünmüşlerdir. Sadece hayal kurmak yetmiyor tabi. Böyle bi şekle sokmak için önce oturup sistemi yazmak lazım. O kadar ayrıntıyı yazmak lazım bilmiyorum ama ben bilgisayar programlama dersi aldım üniversitede kıçı kırık bi hesap makinesi bile yapmakta zorlanıyorduk. Kafa patlıyordu. Bide şu var böyle bi sistemede ona göre donanım lazım. Ne bilim 2 gb ram yada çok sağlam işlemci. Bu konsepti yapan adam grafik programıyla yapmış olduğu bi konsept. Helal olsun süper çalışma olmuş ama ms ye atmamak lazım her konsept görünce. Mesela hepimiz çok laf söyledik hafıza kartına uygulama atılmaması hakkında MS ye ama kimse düşündümü acaba stabiliteyi. Tamam çok güzel olurdu atabilsek ama oyunlarda kasmaya başlayıncada bu sefer de konu açıp yok oyun kasıyor lanet olsun MS ye falan diye yazmaya başlarsınız. Hani bazen çok abartıyoruz şimdiye kadar çok gördüm bazen bende yaptım böyle abartarak şikayetçi olmayı. Emin olun 8.1 le işte MS diyeceksiniz bence. :good:

doğru diyosun elbette çok haklısın ancak şartları da zorlayarak müşterinin istediğini vermek için oradalar. bence yapamayacakları birşey değilde satış planına göre yavaş yavaş verecekler ki yenilikleri sonraya da satmaya mal lazım...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sevgili dostum, insan sevdikleriyle birlikte olduğu bir yerde, tasarlayacağı ürün veya yapacağı bir şeyler hakkında hayal kurar ve umut eder. Bizim gibi.

Birileri de gelir, düşüncesizce arının kovanına çomak sokar ve sonrası malum. Ee akabinde neler olacağını ve nasıl tepkiler alacağını hayal edemez. Senin gibi.

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
videodaki bazı extralar halihazırda Win8'de var. Ozellikle en cok dikkat ceken splitscreen win8.1'le geldi. Tabi splitscreenin gorev yoneticisiyle entegre edilmesi cok hoş olmuş.interaktif live tile konusu zaten microsoft'un da gundeminde. Daha once de ceşitli varyasyonlarini paylaşmiştik. Fakat hepimiz yenilige aç bir vaziyette beklerken boyle bir konsept agzımızın sularını akıttı. Başarılı bir konsept ama tam bir konsept degil. Biraz da esinlenme var.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bence şuana kadar hazırlanmış en iyi konsept bu abi.

dakamon

dakamon

Üye
Windows eğer stabiliteden ödün verirse androidten farkı kalmaz. Bunun bilincindeler o yüzden stabiliteyi kaybetmeden verebilecekleri en fazla yeniliği vereceklerdir. Bi yerde okumuştum normalde daha hızlı yenileyeceklermiş işletim sistemini fakat beklemedikleri bi sıkıntıyla karşılaşmışlar. Bi sorun yüzünden yazılımı yenilemek zorlaşmış sanırım o yüzden böyle gecilmiş. 8.1 den sonra bakmak lazım 2016 ya kadar güncelleme verilecek bakalım belki 8.1 den sonra işler rayına oturur ve güncellemeler çok sık yayınlanır. Konsept güzeldi fakat bazı yerlerinde yok ya bu kadarına da gerek yok fazlalık olurdu diyeceğim yerler olmadı değil.
Örneğin uygulamaları gruplamak çok güzel olurdu. Müzik çaları ana ekrandan kontrol etme olayı da çok etkiledi beni.
Ama şu uygulamaları yok games yok sosyal yok şu bu diye gruplamak eğer bir seçenekle verilmeyip mecburi tutulursa kötü olur şahsen ben sevmedim bunu. Niye sevmedim zaten telefonuma rahat rahat uygulama yükleyemeiyorum 8 gb hafıza olduğu için haliyle öyle unutup gözden kaçıracağım bi uygulama olmuyo neredeyse hepsini ezberledim. Bing de de Türkiye ye sağlam bi destek vermeleri lazım dil falan olarak. Türkçe sesli arama olarak falan. Şu üstten ses ayarlama açılıyo ya zil sesi için ayrı mesaj için ayrı müzik için ayrı ayrı ayarlayabiliyorsun o kesinlikle gelmeli. Şartın da şartı yani :D Ekranın ikiye bölünmesi de çok iyi olurdu ama onu 9 a saklarlar belki çünkü donanımı zorlayacak şeyler olacağını düşünüyorum. Ama düşünsenize bi yandan skypla görüntülü konuşup diğer taraftan da navigasyonla yolu takip ediyorsunuz :) ekran ikiye bölünmüş halde. Çok güzel olurdu :) Şu aşağıdaki geri yada windows tuşuna basıp yukarı sıyırma hareketi pratikte kullanımı kolay olabilecek bir şey gibi gelmiyor ama mecburen telefonun her yerinden yararlanmak lazım. Mesela sola sıyırabiliyoruz ama sağa sıyırma yok bunu kullanacaklardır bence. Konsept genel hatlarıyla şimdiye kadarki en iyisi. Bakalım görelim MS bize neler verecek.

nanotex

nanotex

Üye
Ekran çok iyi kullanılmış ancak o yazıları okumaya sağlam göz lazım :D

- - - Eklendi - - -

ve bence çok karışık olmuş tüm ihtiyaçları araya sokayım derken karmakarışık karınca duası gibi birşey :D bundan öncekiler daha sade ve kullanışlıydı.

- - - Eklendi - - -

Sevgili dostum, insan sevdikleriyle birlikte olduğu bir yerde, tasarlayacağı ürün veya yapacağı bir şeyler hakkında hayal kurar ve umut eder. Bizim gibi.

Birileri de gelir, düşüncesizce arının kovanına çomak sokar ve sonrası malum. Ee akabinde neler olacağını ve nasıl tepkiler alacağını hayal edemez. Senin gibi.

Adam sağlam trollemiş ama abi :kop:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
pirenuri

pirenuri

Üye
Consept güzel ama Bi gram takmazlar

goktas19

goktas19

Üye
Mükemmel ya çok beğendim ne zamana gelir ki acaba :) Daha WP'ye geçmedim ama bu güncellemeye bakarak bile iştahım kabarıyor :ehe

Üst Alt