3D touch falan gelir mi 1520 ye?Sızan bilgiler bu sene sonunda çıkacak McLaren'de 3D Touch kullanılacağı yönünde...
Gelecekten gönderildi.
Hayır o tamamen donanimsal bir özellik. Xbox Kinect benzeri bir şey.3D touch falan gelir mi 1520 ye?
Wp8 de 32 gb sınırını geçen bir model yok bildiğim kadarıyla. Kaldı ki 32 gb modellerinde de sd kart desteğini göremedik daha. (Yoksa var mıydı?)
Ayrıca 64 gb + sd kart birde bu model bir telefonu üretip üzerine yüksek amperli batarya koyan olursa bu piyasada tek olur. Demedi demeyin sakın. (Donanım cimrisi nokia duy sesimizi)!
Edit : Logo tasarımına bayıldım.

İnşallah aklımızı alacak kadar güzel olmaz 1020 1520 iflas edicezHayır o tamamen donanimsal bir özellik. Xbox Kinect benzeri bir şey.

Yani bir demo video vardı. Onu gibi olursa sen şimdiden paraları hazırlaİnşallah aklımızı alacak kadar güzel olmaz 1020 1520 iflas edicez![]()
Galaxy S serisinin bazı modellerindeki temassız kontrol özelliği mesela S4'deki kadar ise öncelikle bir hareket sensörü gerekli o da Lumia 1520'de yok.3D touch falan gelir mi 1520 ye?
Ama kullanıcıların ne kadarı kullanıyordur muamma. Kaldı ki çevremdeki Note 3 kullanan arkadaşlarıma bakıyorum kalemi bile çıkardıkları yok ama telefonlarını çok seviyorlar. Teknoloji bizlere istediklerimizden fazlasını veriyor fakat biz yetinmiyoruz galibaHaraket sensörü çok iyi. Note 3 ten biliyorum.

Aynen zaten ben lumia aşığıyım çok nadir kullanıyorum note 3 üAma kullanıcıların ne kadarı kullanıyordur muamma. Kaldı ki çevremdeki Note 3 kullanan arkadaşlarıma bakıyorum kalemi bile çıkardıkları yok ama telefonlarını çok seviyorlar. Teknoloji bizlere istediklerimizden fazlasını veriyor fakat biz yetinmiyoruz galiba![]()
Note 3`dekinden çok farklı bir şeyden bahsediyoruz arkadaşlar.Haraket sensörü çok iyi. Note 3 ten biliyorum.
İpucu - Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım | Sayfa 232 - MaxiCepŞu 3D touch nedir tam olarak video falan varmı
5" olsa hesap doğru Full HD derdik ama buFull HD'den biraz fazla 2K ile Full HD arası blinmeyen bir çözünürlük.6" 441 ppi Yani 1080p değil.