Haber Konsept: Lumia 935

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
İyi güzelde herşey fiyatlar baya pahalı olur gibi.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Wp8 de 32 gb sınırını geçen bir model yok bildiğim kadarıyla. Kaldı ki 32 gb modellerinde de sd kart desteğini göremedik daha. (Yoksa var mıydı?)
Ayrıca 64 gb + sd kart birde bu model bir telefonu üretip üzerine yüksek amperli batarya koyan olursa bu piyasada tek olur. Demedi demeyin sakın. (Donanım cimrisi nokia duy sesimizi)!

Edit : Logo tasarımına bayıldım.

• Beğen
Tepkiler: goktas19

skynet

Üye
Wp8 de 32 gb sınırını geçen bir model yok bildiğim kadarıyla. Kaldı ki 32 gb modellerinde de sd kart desteğini göremedik daha. (Yoksa var mıydı?)
Ayrıca 64 gb + sd kart birde bu model bir telefonu üretip üzerine yüksek amperli batarya koyan olursa bu piyasada tek olur. Demedi demeyin sakın. (Donanım cimrisi nokia duy sesimizi)!

Edit : Logo tasarımına bayıldım.

1520'de sd kart desteği var :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
beats

beats

Üye
3D touch falan gelir mi 1520 ye?
Galaxy S serisinin bazı modellerindeki temassız kontrol özelliği mesela S4'deki kadar ise öncelikle bir hareket sensörü gerekli o da Lumia 1520'de yok.

Benim de en çok merak ettiğim Lytro kamera o hangi boyutlara indirgenecek acaba mobilde nasıl bir şey çıkar ?

Serhan

Serhan

Üye
Haraket sensörü çok iyi. Note 3 ten biliyorum.

Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Haraket sensörü çok iyi. Note 3 ten biliyorum.
Ama kullanıcıların ne kadarı kullanıyordur muamma. Kaldı ki çevremdeki Note 3 kullanan arkadaşlarıma bakıyorum kalemi bile çıkardıkları yok ama telefonlarını çok seviyorlar. Teknoloji bizlere istediklerimizden fazlasını veriyor fakat biz yetinmiyoruz galiba :)

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Ama kullanıcıların ne kadarı kullanıyordur muamma. Kaldı ki çevremdeki Note 3 kullanan arkadaşlarıma bakıyorum kalemi bile çıkardıkları yok ama telefonlarını çok seviyorlar. Teknoloji bizlere istediklerimizden fazlasını veriyor fakat biz yetinmiyoruz galiba :)
Aynen zaten ben lumia aşığıyım çok nadir kullanıyorum note 3 ü

Serhan

Serhan

Üye
Yok abi ben anlamımda o konuyu arkadaş onu diyince öyle dedim :)

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Şu 3D touch nedir tam olarak video falan varmı

avast

avast

Üye
3 gb ram gereklimiki ya 2 de gayeet yetiyor ram kllanmıyorki cihaz benim nexus bile kullanmıyo kaldıkı wp daha az ram istiyo

Invoke

Invoke

Üye
6" 441 ppi Yani 1080p değil.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
5.2 inç tamam da 6 olmamış 930 devamı 6 inç ters

beats

beats

Üye
BelaMonte