Haber Konsept: Çift Işletim Sistemli X-phone

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Konsept: Çift Işletim Sistemli X-phone
O2 Guru, Techradar ve 3D Video sanatçısı Raphael işbirliği yaparak, Xbox One'ın piyasaya çıkışının şerefine hoş bir konsept telefon videosu hazırladı.

Söz konusu konsept telefondaki özellikler; 6 inç'lik 1080p ekran, 8 çekirdekli işlemci ve 4 GB ram olarak belirlenirken, tıpkı Xbox One'un Windows ve Xbox işletim sistemlerini birlikte çalışması gibi bu telefon için de WP işletim sistemi ve Xbox Live işletim sistemini birlikte çalıştıracak dual boot özelliği öngörüldü.

Bunun yanı sıra içeriğinde kinect teknolojisinin bulunması ve Xbox joystiği uyumluluğu ile telefonun resmen taşınabilir bir Xbox One haline dönüşmesi düşünüldü.

İşin ilginç yanı ise konseptin gerçeğe dönüşebilme ihtimalinin oldukça yüksek olması...

Siz ne diyorsunuz? Nokia'yı devralan Microsoft'tan yakın zamanda (örneğin 2014 yılı içerisinde) böyle bir hamle beklenebilir mi?

Önce videodaki konsepti inceleyelim, sonra üzerine konuşalım.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve beats

beats

beats

Üye
:tşk: haber için microsoft genelde garantici bu tip işlere girmiyor ama belli mi olur tabi, cihazda düşünülen donanım iyi ama gerçekçi değil sıcaklık problemi olacaktır kesinlikle çözümüne ve özellikle batarya için ne düşündüler ? sorular sorular...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Evet böyle bir telefon için batarya çok güçlü olmak zorunda:hmmm

omerk88

omerk88

Üye
bence on numara

zorbaa

Üye
oyun oynanmak istendiginde bataryadayi cikartip konsola o sekilde baglanilabilir yaparlarsa bence batarya sorunuda boylelikle kalkabilir olabilir

Rookie66

Rookie66

Üye
Güzel olmuş ama tutmaz bence. :s

blackcemre

Üye
Bilgi için teşekkürler.

Asdetu

Üye
olur da olur. :D bilgi için teşekkurlr

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bunun benzeri birşey yaparlar bence ama 2015 ten önce olmaz diyorum. Üstelik daha henüz wp8-9 kol saati bekliyoruz adamlardan. :lac:

csH

csH

Üye
çok hoş gözüküyor ama hayata geçmesi zaman alacak gibi

• Beğen
Tepkiler: csforever