"Kondum"u Kondomla Tanıttı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi

Boynuz adlı şarkısına çektiği kliple gündeme gelen Tuğba Ekinci "Kondom" adlı yeni albümünün tanıtımını ilginç bir yolla yaptı. Çırağan Sarayı’ndaki tanıtıma helikopterle katılan ve gökyüzünden kondom atan Ekinci, sahnede şarkısını söylerken de figür olarak hamile bir kadın kullandı.
Kondom’la aile planlamasının önemini anlattığını söyleyen şarkıcı, gazetecilerin, “Başbakan’ın ‘her aile en az üç çocuk yapsın’ açıklamaları için ne düşünüyorsunuz?” sorusuna şu cevabı verdi: "Başbakan fazla cesaretli. Bence bu memleketin Tayyip Bey’in üç çocuk yapın demesine değil, aile planlamasına ihtiyacı var. Zaten herkesin 3’ten fazla çocuğu var."

Nazy

Üye
bu ve bunun gibi insanlardan nefret ediyorum
saçma sapan şeylerle gündeme gelmeye çalışıyorlar
Kondom isimli albümmü olurmuş

Türk Kültürünün Yozlaştırılması Calışmalarından Bir Enstantane

neslein

Üye
ne sal.k bi kadın ya nefret ediyorum hatta iğreniyorum

CEREN

Üye
kadın demişim tuba ekinciye herkes kadın olamaz bazıları kadıncıktır tuba ekinci gibi

bora006

Üye
bizde maalesef böylelerine Sanatçı(!) deniyor ne yazık...

thebora

Üye
hanımefendi sesiyle değil ancak böyle şeylerle gündeme gelebileceğini iyi biliyor

gknky

Üye
hemen bi mix yapiiiim

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Herkes kondom olayına takılmış ama sonda verdiği mesaja dikkat edersek haklı olduğunu görürüz bence. 3 çocuk kaldıracak kadar para acaba kaç eve giriyor? Çocuğu yap elbet büyür mantığıyla yönetiliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...