konbara gelmedi????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmet0649

Üye
    Konu Sahibi
konbara gelmedi????
yeni bir hat aldım 15 gün fln oldu şimdi 100 yükledim bankamatikten ama konbara gelmedi *131# yapnca kontör yüklediğinizde kullanabilirsiniz şuan konbarada kontör yok diyor :s ????:bilmem::bilmem:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Eğer çeşitli kampanyalara veya Kampuscell'e üye iseniz konbara kontorleri yüklenmez..

ilo53

ilo53

Üye
alinca yeni hat super tarife oluyo. ondan gelmemistir arkadas kntr yukledi.100kntr tarifesi bizbizecell konbara ttusunu tuslayinca kntr yuklediktn snra yararlanicksnz yaziyo. Hatti 5 6AY KNTR YUKLEMEDI ACABA ONDANMI?

sweety_boy_43

Üye
konbara kontorlerı bıldıgım kadarıyla sadece bızbıze tarıfesınde kazanılıyor..
suanda alınan hatlar dırekt BIRFIYAT tarıfesıne gecıyor 100 kntr yukledıgınz takdrde,dk sı 1 kntre konusuyor olursunuz.. ..
sız gel kazandan da yararlanabılırdınız ama suan yararlanabılmenız ıcın 100 kntr yuklemenız gerekır.100 kntr yukledıkten sonrada 500 kntr (heryone) kazanırsınız...
gel kazan kampanyasından yararlanmak ıcın kontor yuklemeden once GELKAZAN yazıp 7060 a gondermenız gerekır.ve gelen mesajı evet olarak cevaplamanız gerekıyor.
lutfen koıntör yuklemeden once sorularınızı sorun kampanya hakkında bılgı verırız kazanclı olursunuz...
ıyı forumlar

ahmet0649

Üye
    Konu Sahibi
eve t süper tarife olabilirdi oyüzden gelmedi ozman şuan da bzbzecanımın 3 ü yaptım konbara soruncada kontör yüklediğinizde kulllanabilirsiniz diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt