Telefon Tavsiyesi Komşum Kore Malı Replika Almış..

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi

Işte bahsettiğim fotoğraf

MaxipmaN

Üye
3310 kullanırım yine de şu iğrenç çakmalara parar kaptırmam

alfatechnic

Üye
arkadaşlar 4.3 güncelleme geldi s4 lere. replikalara 4.3 yükleme şansımız varmı acaba bilen varmı?

aleranol

aleranol

Üye
Evet öyle bir Şansın var ama sıfır androidi kendin yüksek bilgilerinle cihaza atmalisin.
Yani Hayır böyle bir imkan yok.

KayraBey

KayraBey

Üye
Bu skor tamamen uydurma. Orijinali bile bu skoru alamıyor...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Dostum g2 o puanı alıyor hadi onu geç bu telefonun abisi yani s4 25, 26 bin alıyor replika nasıl alsın bende orjinali var 20 bin alıyor

alfatechnic

Üye
Ozaman bize yuksek bilgilerinden az aktarsanda bisiler yapsak elbirligiyle. Bu telefonu baya kullanan var belliki. Kendi kendimize gelistirmeler bulabiliriz bence.

alfatechnic

Üye
Sahsen cihazdan memnunum ben. Orjinalinden tek farki kamera kalitesi bana gore. Baskada bi eksisini gormedim... Oyuzden yemisim antutuyuda verdigi puanida. İsterse - vetsin :-p

silsnceee

Üye
Valla bendede s4 mini kore mali var ayni sinucu veriyor sensorler ful orjinakinde ne ararsan aynisi var bizim arjadasta orjinali var karsilasrurdik vay kafami ******* o kadar para verdim diyo yemin ederim en kral oyunda donmuyor evde laptop var o donuyo tlf donmuyo anlamadim Hepsi iyi fegil ama bazi replikalar orjinalindende iyi valla orjinal kelimesi kimseyi kandirmasin iyi replika bulunca kacurmayin tkfdan anlamatanlar hemen dusmryin kalitesiz replikalara anliyosaniz bakin ole alin cok memnunum ben ama kotusune catsrsaniz bol bol kufur edersiniz onuda solim gecen sene s3 minide cattik biz aman dukkat edin kontrol etmeden ziplanayin

Yönetici tarafından düzenlendi:
beytullah6767

beytullah6767

Üye
ben orjinaliyle 20k alıyorum :hmmm:

dayannight

dayannight

Üye
Arkadaşımda da vardı replika telefon antutu,hafıza,ram değerleri birçok replika telefonlarda gerçeği göstermiyor antutu zaten kurulu olarak geliyor antutu uygulmasını kaldırmayı deneyince telefon izin vermiyordu telefonu rootlayıp öyle antutuyu öyle kaldırdık o zaman gerçek değeri gösteriyor bunun dışında ekran bildirim çubuğu ve ayarlar menüsü orjinalinden biraz farklı ekranda soluk fakat birçok oyunu rahatlıkla açabiliyor.Alacaklar dikkat etsin iyileride var ama kalitesiz olanlarıda çok satılmakta

Kerim.

Kerim.

Üye
Cpu-z programindan donanima baksak daha iyi olur aslinda?

AHMED...

AHMED...

Üye
Note 3 replika ile orjinalini yan yana koydum ayırt etmek çok zor android 4.3 yüklü nette biraz gezindim yağ gibl akıyor replika bi kamerası pek hosuma gitmedi ama tabi biraz daha detaylı kullanmak gerekirArkadaşımın telefoncu dükkanı var replikalardan yatıyor merak eettiğiniz varsa inceleyim

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye

Ben duymuştum bunları özel bir şey yüklüyorlarmış antutu vb programları yanıltıyorlarmış. Bence bu da onlardan biri.

bulentercan

Üye
Orjinali o kadar puan almıyo

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Biraz anormal geldi düşün istesen ;)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yahu bu uzak doğuluların her şeyi hile hurda.
Yumurtanın bile sahtesini yapan uzak doğuluların mallarından uzak durmak ülke ekonomisine katkı sağlar.
Bu tip cihaz alacağıma 3310 alıp kullanırım daha iyi :D:D

Üst Alt