Telefon Tavsiyesi Komşum Kore Malı Replika Almış..

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Komşum Kore Malı Replika Almış..
Komşum kore malı s4 mini almış. Kamerası haric diğer özellikleri hoşuma gitti. Sansörü de var. Antutu sonucu 33,130 aldı. sizce iyi mi ?

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Invoke

Invoke

Üye
İyi değil, bir iş vardır o işte, o sonucu orijinal s4 mini alabiliyor mu ki? =P
Diğerlerine göre fazla radyasyon yayıyorlar, hem yarın bir gün bozulursa ortada kalırsın, illaki bir açık vardır.

• Beğen
Tepkiler: Dede, Neagf ve .caner.
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Yok ben almayacağım kendisi almış. Marketten antutu yu indirdik ölçtük antutu sonucun da onu yazdı . bende şaşırdım o puana doğrusu..

KayraBey

KayraBey

Üye
Puana bak :eek:

Black GiyenMAN

Üye
ben :) g2 ile 34-36 bin arası alıyorum nasıl oluyor o

boran9999

boran9999

Üye
Bilmiyorum. Bunda bir hile olabilir mi ? Veya antutu yanlış gösterebilir mi ? Çünkü subway da temple run da bile donuyor

Sanmıyorum hile olduğunu siz tekrar test yapıp skoru ekran görüntüsü alıp buraya upload edip bizlerle paylaşırsanız seviniriz.

AHMED...

AHMED...

Üye
Birisi söylemişti bana Kore replikalar üç çeşit oluyor muş kalite kalite ama şu durumda var bozulduğu zaman kolay kolay yaptırılmiyor muş

AHMED...

AHMED...

Üye
Üç çeşit derken yani şöyle galaksy s4 mesela bunun üç çeşiti var görünüş olarak benziyor ama kalite olarak düşük facebookta falan 200 Tlye satıyorlar ya o en düşük kalite olanı oluyor muş

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Üç çeşit derken yani şöyle galaksy s4 mesela bunun üç çeşiti var görünüş olarak benziyor ama kalite olarak düşük facebookta falan 200 Tlye satıyorlar ya o en düşük kalite olanı oluyor muş
Evet ama dediğim gibi antutu da telefonun özelliği olarak 1.5 gHz gösteriyor ama temple run da bile oynanmayacak derecede kasıyor.

enterneoll

enterneoll

Üye
hileli antutu sonucu

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Bizim arkadaşta replika note2 almıştı 20bin puan alıyordu hiç uygulama çalışmazken toplam ram 2 gb boş ram 51mb gözüküyordu ram i bile fazla göstermişler nasıl yaptılarsa işlemci exynos diye görünüyorduBizim arkadaşta replika note2 almıştı 20bin puan alıyordu hiç uygulama çalışmazken toplam ram 2 gb boş ram 51mb gözüküyordu ram i bile fazla göstermişler nasıl yaptılarsa işlemci exynos diye görünüyordu

strange_63

Üye
Evet ama dediğim gibi antutu da telefonun özelliği olarak 1.5 gHz gösteriyor ama temple run da bile oynanmayacak derecede kasıyor.

Bende kore malı s4 mini aldm 300 tl ye ve herhangi bir oyunda kasma falan olmuyor ayrica kamerasida bicok telefonu geride bırakiyor replikalarin kalite farki olur komsun en kalitesizinden alms malesef.. tam 760 bos ram 140 cpu 1.2 bellek 4 gb.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
almisken replika s4 alsaydiniz niye mini sectiniz

aleranol

aleranol

Üye
Adamım o telefonun sence g2 kalitesinde olmasina imkân varmı? Ama o replikayi yapanlar güzel modlamis. Antutuyu kekliolar

Üst Alt