Eger sonuc hileli degilse kaçırmaKomşum kore malı s4 mini almış. Kamerası haric diğer özellikleri hoşuma gitti. Sansörü de var. Antutu sonucu 33,130 aldı. sizce iyi mi ?
Puan da bir a normal lik var değil mi ?Puana bak :eek:
Bilmiyorum. Bunda bir hile olabilir mi ? Veya antutu yanlış gösterebilir mi ? Çünkü subway da temple run da bile donuyorbeng2 ile 34-36 bin arası alıyorum nasıl oluyor o
tabiki bi yanlışlık varBilmiyorum. Bunda bir hile olabilir mi ? Veya antutu yanlış gösterebilir mi ? Çünkü subway da temple run da bile donuyor
Bilmiyorum. Bunda bir hile olabilir mi ? Veya antutu yanlış gösterebilir mi ? Çünkü subway da temple run da bile donuyor
Yarın tekrar gider buraya yüklerim kismetse.Sanmıyorum hile olduğunu siz tekrar test yapıp skoru ekran görüntüsü alıp buraya upload edip bizlerle paylaşırsanız seviniriz.
Evet ama dediğim gibi antutu da telefonun özelliği olarak 1.5 gHz gösteriyor ama temple run da bile oynanmayacak derecede kasıyor.Üç çeşit derken yani şöyle galaksy s4 mesela bunun üç çeşiti var görünüş olarak benziyor ama kalite olarak düşük facebookta falan 200 Tlye satıyorlar ya o en düşük kalite olanı oluyor muş
Evet ama dediğim gibi antutu da telefonun özelliği olarak 1.5 gHz gösteriyor ama temple run da bile oynanmayacak derecede kasıyor.
Sanmıyorum hile olduğunu siz tekrar test yapıp skoru ekran görüntüsü alıp buraya upload edip bizlerle paylaşırsanız seviniriz.