Komşuda büyük olay!

Sponsorlu Bağlantılar

Temperature

Temperature

Üye
    Konu Sahibi
Komşuda büyük olay!
Akropolis Turnuvası'nın son gününde Yunanistan ile Sırbistan arasında oynanan karşılaşmada yaşanan olaylar maçın önüne geçti. Karşılaşmada bitime 2.5 dakika kala Milos Teodosic 'in attığı şut sonrasında Antonis Fotsis ile Sırp oyuncu arasında sözlü tartışma başladı. Fotsis'in üzerine gelmesi üzerine öncelikle ellerini havaya kaldıran Teodosic , ardından Fotsis'in kendisini tartaklaması sonrasında rakibinin yüzüne vurdu. Fotsis de aynı şekilde yumrukla karşılık verdi. Bu hareketle gergin ortalık iyice karıştı.

Diamantidis ve Yunanistan coachu Kazlauskas kavgayı önlemeye çalışırken iki takım oyuncuları sahanın ortasında kıyasıya yumruklaştılar. Bazı oyuncuların yere düşmesi sonrasında yerde tekmelemeler de yaşandı.

Bu arada Nenad Krstic 'in vurduğu yumruk sonrasında Yunanlı oyuncular Sırp pivotun üzerine yürüdüler. Darbe alan Sofoklis Schortsanitis'in hızla üzerine gittiği Nenad Krstic, salonun karşı tarafına doğru kaçtı. Ardından kenarda sıkışınca sinirle kenarda bulunan sandalyeyi kendisini takip eden oyuncuların kafasına fırlattı.

Bu sırada Krstic ile tartışmasını sürdüren Yunanlı oyunculardan Bourousis'in kafası yarılırken olaylar daha da büyüdü. Sahaya da seyirciler atlamaya başlarken bu kez de itişmeler yaşandı. Olayların genişlemesi üzerine Sırp oyuncular soyunma odasına kaçtılar.

Hakemler maçın bitimine 2.5 dakika kala meydana gelen bu büyük olaylar sonrasında oyunu tatil edip iki takımı soyunma odasına gönderdiler. 2.5 dakika kala Yunanistan skorda 74-73 öndeydi.
 


Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu yunanlıların isimlerine bitiyorum ya :ehe
 
Temperature

Temperature

Üye
    Konu Sahibi
Belki onlarda bizim isimlerimize bitiyodur :ehe
 


Üst Alt