Komşu D.bakırı Fİfaya Taşıyacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
Komşu D.bakırı Fİfaya Taşıyacak

Tribün terörü Türk futbolunun canını yakmaya devam ediyor. Son Diyarbakır olayları hesabımızı karıştırdı. Yunanistan D.Bakır olaylarını FİFA'ya taşımaya hazırlanıyor.

Euro 2008 elemelerindeki rakibimiz, FIFA’nın verdiği 6 maçlık cezanın 4’e indirilmemesi için Diyarbakır-Konya maçındaki olayları delil gösteriyor. TV görüntülerini kaset haline getiren Komşu, bunları FIFA’ya gönderecek

Hesabımız karıştı!
Tribün terörü Türk futbolunun canını yakmaya devam ediyor... İsviçre maçında çıkan olaylar nedeniyle FIFA’nın 6 maç saha kapama ve seyircisiz oynama faturası kestiği Milli Takımımız’ın cezada indirim yapma hesapları karıştı... Diyarbakır-Konya maçında çıkan olaylar, Komşu’nun eline koz verdi...

Şimdilik söylenti...
Yunanistan’ın bu görüntüleri FIFA’ya delil olarak sunarak cezada indirim yapılmasının önüne geçmeye çalıştığı öğrenilirken, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, ‘Bu yönde duyumları biz de aldık. Şu an sadece söylenti ama rakibimiz bu durumu kullanmak isteyecektir. Dünya kamuoyuna böyle görüntüler vermek iyi olmadı’ diye konuştu...

Tahkim'e Başvuru...
Uluslararası Spor Mahkemesi’nin (CAS) tek Türk hakemi Kısmet Erkiner, ‘Yönetmeliğe göre üçüncü bir ülkenin duruşmaya katılma hakkı var. Yunanlılar bu durumu kullanabilir’ dedi. Öte yandan Ulusoy, FIFA’nın gerekçeli kararının kendilerine ulaştığını hatırlatarak, Tahkim Kurulu’na itiraz için başvurulduğunu söyledi.

Son çare ise CAS
Ulusoy, gerekçeli kararda güvenliğin ve düzenin tam olarak sağlanamaması, ayrıca daha önceki olaylar dikkate alındığını, cezanın bu nedenle ağır olduğunu belirtti. Tahkim’den netice alınamaması durumunda CAS’a gidileceğini de sözlerine ekleyen Başkan Ulusoy, ‘Maçları seyirciliye döndürebilir miyiz, ona bakıyoruz’ diye konuştu

hidayet

hidayet

Üye
futbolumuz giderek düşüşe geçiyor

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
bu yunanlılar ve ingilizlere uyuz oldugum kadar kimseye uyuz değilim herseye karışmasalar olmaz

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
paok-olympiakos macinda tribunleri yaktilar
bunlar noolcak peki

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Açık bulduklarında hemen atlıyorlar ayrıca D.Bakır'ın da bu ligte yeri olmadığını düşünüyorum

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Gazetede taşımış diye okudum..

Ayrıca biz adam gibi maç seyretmiyosak adamlar ne yapsın.! Bırakın milliyetçiliği falan gerçeklere bakın. İsviçre maçında olanlardan sonra ben 6 maça bile şükür dedim.

Hakettik ve Hakediyoruz..!

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
ulan su yunan fırsatcılara bak tam bi ....... ler yani

bu gidisle turkiye 1-2 defa daha uluslararası organizasyonlara katılamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt