max110
Üye
Komik sözler Arşivi (sms Tipi)!
Kızım Sana iş Buldum Markette 7 Gün vericeksin 
Sakla samanı inekler aç kalsın xD
Geçengün bakkala Gittim bana bi sabah bi akşam ver dedim adam sana çok gelir Ben bi posta veriyim dedi xD
az veren candan çok veren AIDS'ten olurmuş xD
Yarasa çok faydalı bir hayvandır. Öyle olmasa yaramasa derlerdi
Allah'ım kendim için birşey istemiorum. Sadece anneme elma yanaklı sütun bacaklı bal dudaklı bir gelin eyle
Ey yükselen nesil. . .İn ulan aşağı

Yasınız kaç?
-Vallahi her yıl değişiyor
Bilmemek ayıp deil yeterki çaktırma
Tam öğrenmeye başlamıştımki okul bitti.
GÜNCELLENECEKTİR

Sakla samanı inekler aç kalsın xD
Geçengün bakkala Gittim bana bi sabah bi akşam ver dedim adam sana çok gelir Ben bi posta veriyim dedi xD
az veren candan çok veren AIDS'ten olurmuş xD
Yarasa çok faydalı bir hayvandır. Öyle olmasa yaramasa derlerdi

Allah'ım kendim için birşey istemiorum. Sadece anneme elma yanaklı sütun bacaklı bal dudaklı bir gelin eyle
Ey yükselen nesil. . .İn ulan aşağı

Yasınız kaç?
-Vallahi her yıl değişiyor
Bilmemek ayıp deil yeterki çaktırma
Tam öğrenmeye başlamıştımki okul bitti.
![]()
![]()
![]()
-Gece yarisi geldin odama sinsice girdin yatagima vücudumun her yerinie dokundun an geldi canimi yaktin sabaha kadar rahat vermedin ne istedin lanet sinek
-karanlikta gözleri parliyordu, egildim bacaklarini ayirdim. memelerini avucumun icine aldim aman allahim cok zevk duyuyordum, cünkü ilkdefa inek sagiyordum
-Abi bi kiz gördüm bankada. Dudaklari seker bankasi, yüzü pamuk bankasi, arkasi mal bankasi, önü is bankasi.Mübarek kiz degil sanki türk ticaret bankasi . xD
-bir maymun annesine sorar: anne biz neden bukadar cirkiniz??? annesi: sen bizim böyle göründügümüze sükür et sen bide bu msj okuyani gör!!!
-yanakların öpülmekten solsun,miden 5 kilocuk şekerle dolsun,mahalle bücürleri cüzdanını soysun,eğer bana mesaj atmazsan semra hanım gibi kaynanan olsun(AMİN)
-Ayda 200 milyon kazanmak ister misiniz?... O zaman aya gidin. xD
-Kaynanami kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olur...
GÜNCELLENECEKTİR