Komik Haber

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Komik Haber


Denizli’nin Acıpayam İlçesi’ne bağlı Gümüş Köyü’nün Eşeler Yaylası’nda 1 ay önce bulunan ve türü belirlenemeyen sevimli minik yaratık, köyün maskotu oldu.
Kanguru, tavşan, köstebek, sincap ve fareyi andıran sevimli yaratığı görenler hayretlerini gizleyemiyor. Kanguru gibi sıçrayarak yürüyen yaklaşık 150 gram ağırlığında, 10 santimetre boyundaki, uzun kuyruklu, uzuk kulaklı yaratığı bularak sahiplenen Veli Turan ona ‘Abbas’ adını verdi.
Gümüş Köyü’ndeki arkadaşları, Murat Tutkun, Fuat Turan ve Hasan Tutkun’la birlikte, 1 ay önce Eşeler Yaylası’nda gezerken, Veli Turan’ın ayağı bir çukura girdi. Turan, ayağını çıkardığı çukurdan fırlayan bir canlının kanguru gibi sıçrayarak kaçtığını gördü. Uzun süren kovalamacının ardından gençler daha önce hiç görmedikleri yaratığı yakalayarak köye getirdi. Veli Turan, ‘Abbas’ adını verdiği yaratık için özel bir kafes yaptırarak, onu ekmek ve salatalıkla beslemeye başladı.
Bölgede 40 yıldır çobanlık yaptığını belirten Hüseyin Aslan, “Ben bu dağları karış karış bilirim. Hayatımda böyle bir yaratık görmedim. Kanguru gibi sıçrıyor, görüntüsü fare ve tavşanı andırıyor” dedi.
Köy İhtiyar Heyeti Azası Osman Dilhan da Abbas’ın kendileri için büyük şans olabileceğini, Gümüş Köyü’nün tanıtılmasına katkıda bulunacağını belirtti.
Köylülerin daha önce görmediklerini ve ne olduğunu bilmediklerini söyledikleri hayvanın Arap tavşanı olduğu anlaşıldı.





İnatçılığı ile bilinen katır, at ile eşeğin çiftleşmesiyle dünyaya geliyor. Peki At ile zebra birleşirse ne olur. Bu sorunun cevabı: ‘Zorse’ olur.
Baba Zebra ile anne atın çiftleşmesinin ardından ortaya bu genetik harikası çıktı. Hem anne hem de babanın genetik özelliklerinden aldığı gözlemlenen “zorse”nin Almanya’daki Schloss Holte Stukenbrock hayvanat bahçesinin en ilgi çekici sakinlerinden biri.
Şimdilerde 1 yaşında olan “zorse”nin karakteristiğiyle ilgili bilgi veren bir hayvanat bahçesi yetkilisi, genellikle atlara özgü davranışlar sergilediğini, zaman zaman da zebralar gibi hareketli olduğunu belirtti.








The Venturi Eclectic car üzerinde bulunan güneş panellerinin ürettiği elektrik ile hareket ediyor. Güneş enerjisinin yeterli olmadığı durumlarda kullanılmak üzere kendi bataryası da olan araç 350 kilo ağırlığa sahip.
Otomobilin tasarımcısı Sacha Lakic aracı modern, autonomous intelligent olarak tanımlıyor. 2007′den itibaren 24,000 euroluk bir fiyatla satışa sunulması beklenen aracın 2009 yılında daha ucuz modellerini piyasada görmek mümkün olacakmış.







Japonlar, nefesini “koklayarak” taksi veya otobüs şoförünün alkollü olup olmadığını tespit edebilen cep telefonu geliştirdi. Mahir telefon, alkol tespit ederse, durumu derhal patrona bildiriyor.
Tokai Electric ve KDDİ telefon şirketinin ortaklaşa geliştirdiği “Alc-Mobile” adlı telefon, polisin alkolmetresi gibi kandaki alkol oranını ölçüyor. Aralarındaki fark şu ki; telefon, test sonucunu taksi ya da otobüs şirketinin bilgisayarına anında gönderiyor. Şoför, ölçüyü kaçırmışsa alarm zilleri çalıyor.
Fırlatıp atmadıkça şoförün telefondan kurtulması imkansız. Öyle ki, alet fotoğraf da çekiyor ve üzerindeki küresel yer tespit sistemi sayesinde nerede olduğunu gösteren sinyal yayıyor.
KDDİ şirketinin açıklamasına göre, otuz kadar taksi ve otobüs şirketi, “yüksek fiyatına rağmen” bu sistemi satın aldı: Kit 575 avroya satılıyor. Şirketin merkez bilgisayarına 375 avroya da program yükleniyor.
Geçen yaz, sarhoş bir sürücünün üç çocuğu ezerek öldürmesi, Japon kamuoyunu şoka uğratmıştı. Yetkililer, sarhoş halde direksiyona geçmenin cezasını 3 yıldan 5’e çıkarmayı tasarlıyor. Japonya’da geçen yıl alkollü sürücülerin karıştığı yaklaşık 14 bin kazada 707 kişi hayatını kaybetmişti.





İngiltere’de yapılan bir araştırmanın sonuçları son günlerde erkeklere kabus dolu geceler yaşatıyor… Prezervatif markası Durex’in gerçekleştirdiği cinsellik araştırmasında kadınların erkeklerle kıyaslandığında daha çok aldattıkları ortaya çıktı.
Ankete katılan kadınların %40’ı partnerini aldattığını itiraf ederken sonuca göre katılımcı erkeklerin %34’ü eşini/sevgilisini aldatıyor. Anketin ortaya koyduğu bir diğer sonuca göre kadınlar gün içinde sadece bir ya da iki defa sevişme fantezisi kuruyor. Bunun yanında erkeklerin gün içinde partnerleriyle seks yapmayı hayal etme oranı kadınlardan 10 kat daha fazla.
Araştırmanın su yüzüne çıkardığı bir başka gerçek ise daha çok erkekleri ilgilendiriyor. Ankete katılan her iki kadından biri boyutun önemli olduğunu düşünüyor.





TÜRKİYE ile Yunanistan arasında zaman zaman gerginliğe yol açan Kardak kayalıkları dünyaca ünlü on- line alışveriş sitesi eBay’in Almanca versiyonu üzerinden dün açık arttırmaya çıkarıldı.
Bir kullanıcı tarafından resimleri ile beraber açık arttırmaya sunulan kayalıklar için başlangıç fiyatı 1 Euro olarak belirlendi. İlanda, Kardak’ı satışa çıkardığını belirten kişi, kayalıkları sattıktan sonra bir de petrol rafinerisi satacağını yazdı. Kardak’la ilgili tanıtım metninde ise şu ifadeler yer aldı:
“Şu anda üzerinde yerleşim olmayan ada Türkiye’ye deniz motoru ile 5 dakika uzaklıkta’, ‘Muz cumhuriyeti Türkiye’de AB yasalarına göre her şeyin fiyatı çok uygun’, ‘AB vatandaşlarının Kardak adasını alması durumunda kayalıklar da doğrudan AB’nin bir parçası olacak’, ‘Adayı satın alan kişi kendi cumhuriyetini de kurma hakkına sahip olacak’.
Gerçek olmadığı anlaşılan ilan aynı gün içinde siteden kaldırıldı.





Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde halkın şehir içi dolmuşlara ilgisini artırmak amacıyla başlatılan promosyon uygulamasında, takım elbise, battaniye ve nevresim takımı kazanan talihliler kura ile belirlendi.
Boğazlıyan Şehiriçi Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı Ahmet Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehir içi dolmuş seferlerine halkın ilgisini çekmek amacıyla, 4 Aralıkta başlattıkları uygulama ile dolmuşa binen her müşteriye çekiliş bileti verdiklerini belirtti.
Aksoy, “Toplam 5 bin müşterimize seri numaralı biletleri verdik ve bugün de noter huzurunda çekiliş yaparak talihlilerimizi belirledik” dedi. Yapılan çekiliş sonunda, 5 bin dolmuş müşterisinden bir kişi takım elbise, 20 kişi battaniye, 20 kişi de nevresim takımı kazandı. Kazanan talihlilerin çekiliş numaraları yerel gazetelerde ilan edilecek, talihliler kooperatif merkezine uğrayarak, hediyelerini teslim alacak.





Zonguldak’ta bir caminin açık kalan mikrofonundan imam ve müezzin arasında geçen küfürlü konuşmaları duyan vatandaşlar, İl Müftülüğüne şikayette bulundular. Şikayet dilekçeleri Diyanet İşleri Başkanlığına gönderilen imam ve müezzin hakkında soruşturma başlatıldı.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Site mevkisindeki bir caminin hoparlöründen adaba aykırı ve küfürlü konuşmaları duyan bazı vatandaşlar, olaya tepki göstererek konuyla ilgili İl Müftülüğüne şikayet dilekçesi verdiler.
İl Müftülüğü tarafından dilekçelerin Diyanet İşleri Başkanlığına gönderilmesi üzerine görevlendirilen müfettişler, kente gelerek tahkikat başlattı. Müfettişler tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, söz konusu konuşmaların İmam Ş.Ç. ile Müezzin Z.U. arasında geçtiği tespit edildi. Diyanet İşleri Başkanlığınca haklarında soruşturma açılan İmam Ş.Ç. Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Müezzin Z.U. ise kent merkezindeki başka bir camide görevlendirildi.





Çorum’da, hemşire sevgilisi ile yaşadığı mahrem anları görüntülediği ve görüntüleri internete yayınlacağını belirterek şantaj yaptığı iddia edilen temizlik görevlisi, tutuklanarak cezaevine konuldu.
İddiaya göre, cep telefonuna kaydettiği bu görüntüleri internetteki bazı sitelere göndereceğini söyleyerek E.K’den birkaç kez para isteyen Ö.T, hemşirenin durumu polise bildirmesi üzerine gözaltına alındı. Telefona el koyan polis, Ö.T. ile E.K’nin birlikte olurken çekilen görüntülerini buldu.
Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Sağlık İl Müdürü Dr. Fikret Purtul, konuyla ilgili disiplin soruşturması başlatıldığını bildirdi.
 
  • Beğen
Tepkiler: haltie


haltie

haltie

Üye
komik haberler valla imama bak sen:hmmm
şu kangurumsu canlı ne acaba yeni keşif mi? çok tatlı:ehe
 
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
farecik çok tatlı :)
 
haltie

haltie

Üye
senin kedi onu tavşan sana yada tanımlamadığı için ona tapabilir:ehe
 
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
yutar yutar ne tapması :ehe
 
haltie

haltie

Üye
yutmazzz:ehe
 
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
çiğneyerek yer o zaman
 
haltie

haltie

Üye
iyi be kedinde senin gibi:islik
 
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
hiççç :ehe
 
AKATLI

AKATLI

Üye
teşekkürler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

zaza
Cevap
0
Görüntüleme
405
zaza
spy ghost
Cevap
9
Görüntüleme
517
bydexer
Samsun55''
Cevap
2
Görüntüleme
444
LoVeR.M@N.60


Üst Alt