BLasTeaR Üye 0MG90' Alıntı: En sağ alttaki bitirdi Genişletmek için tıkla ... Superman - kız diyaloğu dimi, Superman'nin duruşuna ve konuşma tavrına öldüm
0MG90' Alıntı: En sağ alttaki bitirdi Genişletmek için tıkla ... Superman - kız diyaloğu dimi, Superman'nin duruşuna ve konuşma tavrına öldüm
ismail Üye Arkadaşlar mizah anlayışım pek yok bu resmi editleyip paylaşabilirsiniz bence güzel bi resim
sailfish Üye İsmail' Alıntı: Arkadaşlar mizah anlayışım pek yok bu resmi editleyip paylaşabilirsiniz bence güzel bi resim Genişletmek için tıkla ... Sırada mizahlara göre farklı ama iyi
İsmail' Alıntı: Arkadaşlar mizah anlayışım pek yok bu resmi editleyip paylaşabilirsiniz bence güzel bi resim Genişletmek için tıkla ... Sırada mizahlara göre farklı ama iyi
ismail Üye teneke^bebe' Alıntı: Sırada mizahlara göre farklı ama iyi Genişletmek için tıkla ... Sağolasın
Emrgncy Üye Arkadaşlar şu inci caps ten alıntı yapmayıp kendi caps imizi kendimiz oluştursak nasıl olur.. tabi bir öneri sadece...
Arkadaşlar şu inci caps ten alıntı yapmayıp kendi caps imizi kendimiz oluştursak nasıl olur.. tabi bir öneri sadece...
Emrgncy Üye muratalperr55' Alıntı: ben faceden buluyorum bulduklarımıda paylaşıyorum Genişletmek için tıkla ... Sonuçta inci caps imzalı Bu da benden Maxi imzalı
muratalperr55' Alıntı: ben faceden buluyorum bulduklarımıda paylaşıyorum Genişletmek için tıkla ... Sonuçta inci caps imzalı Bu da benden Maxi imzalı
OttomaN TigeR Üye Arkadaşlar caps dışında komik bulduğunuz tüm görsellerin paylaşımını, link verdiğim konudan yapalım lütfen. Karikatür, Afiş vb. Komik Görselleri Buradan Paylaşım Son düzenleme: 15 Ocak 2014
Arkadaşlar caps dışında komik bulduğunuz tüm görsellerin paylaşımını, link verdiğim konudan yapalım lütfen. Karikatür, Afiş vb. Komik Görselleri Buradan Paylaşım