BLasTeaR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Hacı ben görüyorum, sen göremiyorsun... Genişletmek için tıkla ... Ne resmi olduğunu söyler misin ve nasıl görüyorsun ?
-qarapapaq-' Alıntı: Hacı ben görüyorum, sen göremiyorsun... Genişletmek için tıkla ... Ne resmi olduğunu söyler misin ve nasıl görüyorsun ?
Invoke Üye Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Invoke Üye Sailfish' Alıntı: hımm bizde göstermiyor da, neyse. Teşekkürler . Genişletmek için tıkla ... Ben de onu diyorum, siz de göstermiyor
Sailfish' Alıntı: hımm bizde göstermiyor da, neyse. Teşekkürler . Genişletmek için tıkla ... Ben de onu diyorum, siz de göstermiyor
OttomaN TigeR Üye Sailfish' Alıntı: Kardeşim link ölü, yenilersen seviniriz. Genişletmek için tıkla ...
BLasTeaR Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hayırdır kardeşim? Ben de nasıl göründüğünde ss aldım koydum görmüyor musun?
OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hayırdır kardeşim? Ben de nasıl göründüğünde ss aldım koydum görmüyor musun?
Invoke Üye Sailfish' Alıntı: Hayırdır kardeşim? Ben de nasıl göründüğünde ss aldım koydum görmüyor musun? Genişletmek için tıkla ... Attığın ssde de görünüyor resim :/
Sailfish' Alıntı: Hayırdır kardeşim? Ben de nasıl göründüğünde ss aldım koydum görmüyor musun? Genişletmek için tıkla ... Attığın ssde de görünüyor resim :/
Invoke Üye Ben de çok merak etmiştim, yani bu kalp simgesi nerden çıktı hacı, nedir yani, gereksiz bir sembol. =P
Ben de çok merak etmiştim, yani bu kalp simgesi nerden çıktı hacı, nedir yani, gereksiz bir sembol. =P
Invoke Üye Anti-Okul' Alıntı: Okunmuyor ki? Genişletmek için tıkla ... -hacı abla yeni teorimi duymak isten mi? +aayyy evet -boşanmaların yüzde yüzü evlendikten sonra gerçekleşiyor... +........(hadi canım, yemin et, seni geri zekalı bakışı ve sessizlik.)
Anti-Okul' Alıntı: Okunmuyor ki? Genişletmek için tıkla ... -hacı abla yeni teorimi duymak isten mi? +aayyy evet -boşanmaların yüzde yüzü evlendikten sonra gerçekleşiyor... +........(hadi canım, yemin et, seni geri zekalı bakışı ve sessizlik.)