Komik bir hata daha:) :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tektabancam

Üye
    Konu Sahibi
Komik bir hata daha:) :)
arkadaşlar arama yaptım yanlışlıkla 0537....... yerine 0536....... yazmışım
tek fark başlanğıçdaki 6 karekteri diger karekterler aynı fakat telefon defterinde sanki kayıtlı imiş gibi isim çıkdı tabi bende doğru sandım neyse karşı taraf açmadı bugun geri arama yaptı karşı taraf gene tel rehberinden isim çıkdı açdım teli bende hala aradığım kişi aradı sanıyorum tabi neyse başkası buyrun bana çağrı atmışsınız dedi tele bakıyorum ekranda isim var karşıdan gelen ses hiçmi hiç alakası yok neyse binalışlık olmuş dedik kapatdık teli arama kayıtlarımı konrol ediyorum bide ne göreyim farklı numaralar aynı isim fakat kayıtlı tek numara bu nasıl işdir şimdi diyin bana :d::d: bu nokia ne yapıyor düzeltecegine iyice batırmış bırakmış

fb_aykut_

fb_aykut_

Üye
Tel hatasıyla ne alakası var bızde neden yok o sorun. virüs falan vardır belki yada yazılımsal bi sorun vardır..

tektabancam

Üye
    Konu Sahibi
vürüs oldugunu sanmam zira illegal pro yüklü degil imzasız ve güvenilmeyen yazılım telde yok bu vürüs dedigin başka nasıl bulaşır bu alete bilmem yazılımsal yada donanımsal orasını bilmem başıma geldi paylaşdım çok da büyütmüyorum zaten komik geldi bana fakat sonuçda bir hata ve bunu paylaşmak isdedim birde bi deneyin bakalım belki sizide de var aynı durum farkında degilsiniz dimi ama fakat sadece alan kod kısmında deneyin bakalım gene bende bir sorun yok diyecekmisiniz denemeden kestirip atmayın lütfen deneme yaptığınızı belirtin

fb_aykut_

fb_aykut_

Üye
Kardeş kusura bakma cok gereksız konu acan varda ön yargılı cvp verdım.. denedım dedıgın gıbı numara farklı ısım aynı :) yenı surumde duzeltırler ama telı cok etkıleyen bı sorun degıl..

tektabancam

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş kusura bakma cok gereksız konu acan varda ön yargılı cvp verdım.. denedım dedıgın gıbı numara farklı ısım aynı :) yenı surumde duzeltırler ama telı cok etkıleyen bı sorun degıl..

eyvallah,:oke:

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
Bende bi deneyim dedim harbiden böyle saçma bi durum söz konusu. Merak ettiğim bize arama gelincede böyle sapır saçma bir durum olurmuki.

karloff

Üye
Abi bu durum diğer telefonlarda da var
Ben bu olayı 2 sene önce yaşadım
Bir arkadaşımın 533 ile başlayan numarası vardı, Vodafone başı 541 ve devamı aynı olan numara vermiş. Neyse bu arkadaş 541 ile başlayan numara ile beni aradığında o arkadaşın ismi çıkıyordu. Telefonumda samsung'du
Sonuç olarak telefonlar son 7 numaraya göre tanımlama yapıyor. Diğer telefonlarda da deneyin göreceksiniz

maktama

maktama

Üye
Tüm telefonlarda bu olay vardır. Numaraların son 4 (ya da 7mıydı acaba) rakamına göre isim çıkar, yani 0535 xxx 1212 ile 0555 xxx 12 12 xxx ne olursa olsun ya da 0555 -0532 olsun aynı isim görünür.
Yani 5800 xm'e suç atmaya gerek yok.

tektabancam

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu durumu ben yeni yaşadım fakat bu neden bir hata değil onu anlayamadım her telefonda böyleyse her telefon da hatalı bence ve düzeltmeleri gerekmezmi sonuçda bu rehberi niye kullanıyoruz düşünün numarayı çevir sevdigin birini ararken numara yanlış çevirdin olduya rehbere girmeden direk tuşlardan hafızana çok güveniyon fakat parmakların yanlış tuşa basdı sen direk konuya giriyon da karşı taraf ilgisiz biri düşdügün durum yada düşeceginiz durum hiç de hoş olmaz

techno_esh

techno_esh

Üye
Way be gerçek ten foğru söylüyor ben de denedim ve ilk defa karşılaştım böyle bir şeyle bilgilendirdiğin için saol

SpooXo

SpooXo

Üye
sadece 5800 için özel bi durum değil hele versiyonla hiç mi hiç alakası yok diğer telefonlarda da aynı sorunla karşılaşılır sorun sadece 0500, 0345, 0... gibi girildiğinde alanı dikkate almamasıdır telefonun bu bütün telefonlarda geneldir.

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
Acaba sabit telefonlarda da aynımıdr.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt