Kolsuz Ressamın Azmi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
    Konu Sahibi
Kolsuz Ressamın Azmi.
Huang Guofu 4 yaşındayken geçirdiği bir elektrik kazası sonucu kollarını kaybeden Huang Guofu bu talihsiz olayın hayallerini engellemesine izin vermemiş. 12 yaşındayken ayağını kullanarak resim yapmaya başlamış. Başlangıçta resimleri istediği gibi olmuyormuş ama yıllar içinde yeteneğini geliştirmiş.
Huang, babası hastalandığı için 18 yaşındayken çalışmalarını bırakıp çeşitli şehirlerde sokakta ayalarıyla resim yapıp insanlara satmaya başlamış.
Şehirden şehre gezip para kazanmaya çalışırken Huang resim yaparken ağzını da kullanmaya başlamış. 2000 yılında Huang Guofu, Hu Guoui adlı bir kadınla tanışmış. Hu, Huang'ın sanatına hayran kalmış ve aynı yıl evlenmişler. Hu, o tarihten bu yana Huang'a yardım ediyor, malzemelerini taşıyor.

Hani roman gibi hayat deriz ya şu an 41 yaşındaki Huang'ın da hayatı bu şekilde geçmiş. Huang şu an başarılı bir sanatçı ve hayatta bir kapı kapandığında başka bir kapının açıldığını düşünüyor.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan ve jejep

y n s c n

y n s c n

Üye
Hayata her ne olursa olsun tutunması olağan üstü.

Masha

Masha

Üye
Bir işe yaramayanlar, bir hiç uğruna intahar etmek isteyenler, Sizlere ibret olsun.
Şükretmeyi bileceksin.

• Beğen
Tepkiler: brk38
enginzz

enginzz

Üye
helal olsun adam o halde bıle sanatını gosterıyor

guljcan

guljcan

Üye
azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz.. ve herşeye rağmen hayata tutunması çok mükemmel birşey.. ben olsam aynı şeyi yapamazdım.

enginzz

enginzz

Üye
gercekten cok azımlı bı ınsan

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
İnsanların bu azmini görünce, imkansız dediğimiz şeyleri yapabilme azmi geliyor.

• Beğen
Tepkiler: guljcan
enginzz

enginzz

Üye
aynen walla ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...