slatqo20
Üye
KoleBot v1.0.5.6 1800-2100 saatleri arasi bedava kullanin
KoleBot v1.0.5.6 18:00-21:00 saatleri arasi bedava kullanin
18:00-21:00 saatleri arasi bedava kullanin!
[ ID: onlinehile / PW: onlinehile ] bu hesap ile 18:00 - 21:00 saatleri arasi ucretsiz kullanabilirsiniz!
KoleBot v1.0.5.6
1877 guncel.
Not! tarama sonucunda cikan packed virusler programin korunmasindan kaynakli, zararsizdir.
Inter-Client detayli bilgi: Tikla!
Resimli ve vidyolu anlatim!
Sık sorulan sorular
Bot acilinca oyun kapaniyor / hata veriyor
- Bot'a giris yaparken ayarlari yukle isaretini kaldirip deneyin.
RPR / Banka ve Pot rotalarını , ayarlarını nasıl yaparım?
- Bot'u açtıktan sonra üstten rapor kısmına gelin, aşağıdaki "rotaları nasıl ayarlarım?" butonuna basıp yazılanları uygulayın.
Çoklu char açınca dc alıyorum veya oyun direkt kapanıyor?
- Bot'taki okcu bölümündeki +1 secenegi dc ye sebep olabilmektedir. lutfen fx klasörünüzdeki arrow ile ilgili herşeyi silin.
Son sürümü indirmeme rağmen sürüm hatası alıyorum?
- Bazı sistemler otomatik dosya kopyalamaya izin vermiyor, bu yüzden son indirdiğiniz rar'ın içerisindeki kolebot.dll yi kendiniz manuel olarak KnightOnline klasörünüzdeki ile değiştirin, sorun düzelecektir.
ID Şifre yazınca oyun kapanıyor/donuyor veya bot gelmiyor
- Bu sorun genelde vista veya win7 sistemlerinde oluşmaktadır. Lütfen loader'e sağ tıklayıp özelliklerden XP SP3 uyumluluk modunda çalıştırarak deneyin, loader'i yönetici olarak başlatın.
Bot ve multi açma anlatım:
Download:
Winrar Pass:
18:00-21:00 saatleri arasi bedava kullanin!
[ ID: onlinehile / PW: onlinehile ] bu hesap ile 18:00 - 21:00 saatleri arasi ucretsiz kullanabilirsiniz!
KoleBot v1.0.5.6
1877 guncel.
Not! tarama sonucunda cikan packed virusler programin korunmasindan kaynakli, zararsizdir.
Inter-Client detayli bilgi: Tikla!
Resimli ve vidyolu anlatim!
Sık sorulan sorular
Bot acilinca oyun kapaniyor / hata veriyor
- Bot'a giris yaparken ayarlari yukle isaretini kaldirip deneyin.
RPR / Banka ve Pot rotalarını , ayarlarını nasıl yaparım?
- Bot'u açtıktan sonra üstten rapor kısmına gelin, aşağıdaki "rotaları nasıl ayarlarım?" butonuna basıp yazılanları uygulayın.
Çoklu char açınca dc alıyorum veya oyun direkt kapanıyor?
- Bot'taki okcu bölümündeki +1 secenegi dc ye sebep olabilmektedir. lutfen fx klasörünüzdeki arrow ile ilgili herşeyi silin.
Son sürümü indirmeme rağmen sürüm hatası alıyorum?
- Bazı sistemler otomatik dosya kopyalamaya izin vermiyor, bu yüzden son indirdiğiniz rar'ın içerisindeki kolebot.dll yi kendiniz manuel olarak KnightOnline klasörünüzdeki ile değiştirin, sorun düzelecektir.
ID Şifre yazınca oyun kapanıyor/donuyor veya bot gelmiyor
- Bu sorun genelde vista veya win7 sistemlerinde oluşmaktadır. Lütfen loader'e sağ tıklayıp özelliklerden XP SP3 uyumluluk modunda çalıştırarak deneyin, loader'i yönetici olarak başlatın.
Bot ve multi açma anlatım:
Download:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Winrar Pass: