Kolay okunaklı hat *Kuran-ı Kerim*

Sponsorlu Bağlantılar

mustafahakki026

Üye
    Konu Sahibi
Kolay okunaklı hat *Kuran-ı Kerim*
Selamun aleyküm eskiden ücretsiz Kuran programı vardı. Bi kardeşimiz resimlerini düzenlemiş. http://www.maxicep.com/android-islami-uygulamalar/hayrat-nesriyat-kuran-i-kerim-v2-9-a-740912.html bu konuda.FAKAT EKRANA TAM SIĞMIYORDU.bende biraz daha photoshopladım.ÇERÇEVELERİ KALDIRDIM YAZILAR BÜYÜDÜ.BİRAZ RENGİNİ AÇTIM. inşaAllah Kuran okumanıza vesile olurum.

SON HALİ ELHAMDÜLİLLAH ÇOK GÜZEL OLDU .

DÜZENLİDİĞİM İLK HALİ

DOWNLOAD

• Beğen
Tepkiler: muzo27, BULENTATASEVEN, bejum3 ve 3 diğerleri

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

mucese

Üye
Teşekkürler elinize sağlık

maybek

Üye
kardeş Allah razı olsun indirdim bunu klasörde nereye yerleştireceğiz. dosya yöneticisinde kuran adında bir klasör oluşuyor oraya hangi isimle koyuyoruz. olduğu gibi attım. programı açınca kuran sayfalarını görmüyor.

murat3702

murat3702

Üye
Emek sarfetmis duzenlemissin cokta guzel ve okunakli olmus ellerin dert görmesin

Buhara15

Üye
Teşekkürler eline sağlık. .. bunları hafiza kartına atınca program görmüyor tekrar indirmeye çalışıyor malum kuran isimli klasör ses dosyalariyla birlikte yaklaşık 800 küsür MB yapıyor bunları hafıza kartına atıp calistirmanin bir yolu varmı acaba.....

mustafahakki026

Üye
    Konu Sahibi
kardeşler hakkınızı helal edin geç cevap veriyorum.

indirdiğiniz rarlı dosyayı açın.içinden düzeltilmiş.rar çıkacak onuda bi klasöre çıkartın.sonra sdkartınızın içine girin. Kuran klasörü olacak(programı kurduysanız) orada programın kendi kuran sayfaları var eğer indirmişseniz.0.jpg 1.jpg diye.

benden indirdiğiniz düzeltilmiş.rar'ın içindeki tüm sayfaları sd/Kuran/buraya yapıştırın direk.eğer önceden kuran sayfaları varsa hepsini benimkinle değiştirin.yoksa direk buraya yapıştırın.bende çalışıyor.yapamazsanız tekrar sorun

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler eline sağlık. .. bunları hafiza kartına atınca program görmüyor tekrar indirmeye çalışıyor malum kuran isimli klasör ses dosyalariyla birlikte yaklaşık 800 küsür MB yapıyor bunları hafıza kartına atıp calistirmanin bir yolu varmı acaba.....

sanırım yanlış yere yapıştırdınız.yoksa sorunsuz görmesi lazım.eğer direk sayfaları benim yukarda gösterdiğim yere değilde.klasör olarak kopyalarsanız.program görmez

Buhara15

Üye
kardeşler hakkınızı helal edin geç cevap veriyorum.

indirdiğiniz rarlı dosyayı açın.içinden düzeltilmiş.rar çıkacak onuda bi klasöre çıkartın.sonra sdkartınızın içine girin. Kuran klasörü olacak(programı kurduysanız) orada programın kendi kuran sayfaları var eğer indirmişseniz.0.jpg 1.jpg diye.

benden indirdiğiniz düzeltilmiş.rar'ın içindeki tüm sayfaları sd/Kuran/buraya yapıştırın direk.eğer önceden kuran sayfaları varsa hepsini benimkinle değiştirin.yoksa direk buraya yapıştırın.bende çalışıyor.yapamazsanız tekrar sorun

- - - Eklendi - - -

sanırım yanlış yere yapıştırdınız.yoksa sorunsuz görmesi lazım.eğer direk sayfaları benim yukarda gösterdiğim yere değilde.klasör olarak kopyalarsanız.program görmez

telefon hafızasında görüyor ama hafıza kartına atınca görmüyor senin hafıza kartındada görüyor mu ?

mustafahakki026

Üye
    Konu Sahibi
EVET hafıza kartında görüyor ki.tam sorununu anlayamadım senin

maybek

Üye
Kardeş Allah razı olsun dediğin gibi yaptım oldu.

Buhara15

Üye
bunları zip olarak paylaşabilir misiniz.... rar hep hata veriyor 3 kere indirdim

Baskentliia

Baskentliia

Üye
güzel

mustafahakki026

Üye
    Konu Sahibi
selamun aleyküm sizin indirmede sıkıntı olmuştur.diğer arkadaşlar yaptı

skylinegti

skylinegti

Üye
teşekkürler...

Mücteba

Mücteba

Üye
tsk

kewell777

kewell777

Üye
Ustat bu dosyalsr iniyor tamam herşey güzel ama sayfa geçisleri icin program yokmu cık diger sayfaya gec zor oluyor resimler gibi arka arka okuyabilecegimix

kraldost

kraldost

Üye
bunu okumakta zorlanıyorum sevgili kardeşim güzel paylaşım lakin bana el yazısına benzerini suna bir program önerirmisin rica etsem

adanalı1

adanalı1

Üye
:tşk:

duha01

duha01

Üye
Allah razi olsun. Ellerine saglik..

Üst Alt