Kolay gelsin herkeze

Sponsorlu Bağlantılar

snake01

snake01

Üye
    Konu Sahibi
Kolay gelsin herkeze
Şimdik nerden ve nasıl başlasam konuya cok cok ve cook denecek kadar fazla oldu girmiyeli buraya eskiler de pek tanımazdı beni sessizdim ama boş cıkmazdım bu siteden aradan uzun zaman geçti cok degişmiş burası ama halen 1 numara burda bu degişimin arkasında ki arkadaslara tesekkür ediyorum elinize saglık güzel site olmuş. Kısaca biraz kendimden söz edim ismim murat buraya üye oldugumda 20 yaşındaydım ve cebimizde elimizde taşıdıgımız bu cihazların bilinmedik yanlarını ilk bu site ögrenmiştim ! 2010 yılında Nokia N70 kullanıyordum ve ilk programım maxicep/ezsms idi eskiler ezsms ne oldugunu iyi bilir.aradan uzun zaman geçti boş kalmadım elbette! Bir hack sitesinde kücükten başlıyıp büyüye dogru yol alan bir cizgim oldu youtubede ve özel dersler vermeye başladım vatanım milletim için klavye savaşlarında bulundum hatırlarsınız Mavi Marmara gemisini işte ertesi günü büyük bir savas siber alemde start almıştı bende tam o savasın içindeydim kısacası artık bu hack konusunu tozlanmış catı katına kaldırmaya karar verdim ve bilgimi tehcümemi siz eski vede yeni kardeslerime kendisi kücük lakin işlemi büyük olan telefonlara aktarma yapmaya karar verdim. Bu kadar cümle cümle bunları anlatmama sebebim !!! Maxicep teknoloji dünyasını bana 2010 yılında göstermeseydi ben google de adını bir hack olarak dünyaya duyuramaz ve vatanım milletim için bir siber savasdan habersiz bile olabilirdim.
Tekrar eme gecen arkadaslara cok tesekkur ediyorum site cok iyi olmuş.
Rabbim yolunuzu her daim acık etsin.