Kodak yeni bir akıllı telefon sunmaya hazırlanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Kodak yeni bir akıllı telefon sunmaya hazırlanıyor
Görüntü teknolojileri alanında lider firmalardan birisi olan Kodak, geçtiğimiz 2015 senesi Ocak ayında düzenlenen CES 2015, Tüketici Elektroniği Fuarı'nda ilk akıllı telefon modeli olarak Kodak IM5'i resmi olarak duyurmuş ve sonrasında da bazı pazarlarda satışa çıkarmıştı.



Kodak IM5 akıllı telefon orta seviye özellikler içerirken, 5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran, 1.7Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Mediatek MT6592 yonga seti, 1GB sistem belleği, 8GB dahili veri kapasitesi, 2.100mAh batarya, 13MP arka kamera ve Google Android 4.4 KitKat mobil işletim sistemi özellikleri ile gelmişti.

Şimdi ise Kodak, ikinci akıllı telefon modelini sunma hazırlıkları içerisinde. Henüz Kodak'ın nasıl bir akıllı telefon sunacağına dair detaylı bilgiler bulunmazken, firma teaser bir görsel paylaştı ve cihazın çok küçük bir kısmını bu görselde görebiliyoruz. Bir düğme yer alıyor ve düğmenin üzerinde de Kodak'ın logosu bulunmakta.

Kodak, 20 Ekim tarihinde düzenleyeceği etkinlikle yeni akıllı telefon modelini duyuracak. Cihaz hakkında verebileceğimiz fazla detay bulunmazken, özellikle kamera yönünden hem donanım, hem de yazılım açısından öne çıkan bir Android akıllı telefonun sunulmasını bekliyoruz.

Büyük merakla beklenen detay ise Kodak, bu yeni cihazını önceki model gibi orta seviyede mi sunacak ya da bir çok firma gibi üst düzey özelliklere sahip bir amiral gemisi ile mi karşımıza gelecek? Merakla bekliyoruz...



Kodak yeni bir akıllı telefon sunmaya hazırlanıyor
 
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş


0MG90

0MG90

Üye
Kilit tuşum Sony'den
Allah korusun nazardan

Kafiyeli olmadı ama anladınız :ehe Premium cihaz gelse bari
 
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
1GB :hmmm
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Canonda Yapar Sonra Casio ooo Gider Böyle
 
man20

man20

Üye
görüntü teknolojileri alanında lider olan markalar ne hikmetse telefonlarındaki kameralarda aynı beceriyi sergileyemiyorlar.
 

MaxipmaN

Üye
300 liraya iş yapar.
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Firmalar telefon pazarında büyük paralar döndüğünü biliyor ama pazara girecek her yeni firma çok kötü f/p oranı ile cihaz çıkartıyor nedense :hmmm
 


Üst Alt