Kod Girdim Telefonum Kapandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mardinlee

Üye
    Konu Sahibi
Kod Girdim Telefonum Kapandı
slm arkadaşlar dün bu siteden bazı kodları gördüm ve telefonumda denedim o kodları telefonum kapandı ve dünden beri bi türlü açamadım

ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun

buarada telefonum n100 modeli

şimdiden teşekür

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Telefoncuya götürmenizi tavsiye ederim..Çin malı telefon olduğu için pek bir bilgimiz yok açıkçası..

Odysseus

Odysseus

Üye
Bu kod olayına bir kurban daha. Konu açmadan önce diğer konulara baksaydın senin gibi birkaç arkadaş daha yaratıcılığını çalıştırmış, telefondan olmuş. Servise götürüp program yükletmen gerekli

kan_yagmuru

Üye
yaaww lanet olsun bu çin malı telofonlara birdaha kullanmayacagım

commagene_02

Üye
arkadaslar çin tlf aldım hıgt speed sim onu tıkladım telefon daha acılmadı arastırdım yazılım yüklenmesı gerekıyormus tekrardan.garantıye gönderdım adamlar yazılım yükledık acılmadı dedıler baska bır sorun var dedıler tlf 10gündür garantıde 15 gün daha bekle dedıler arastırdıgıma göre yazılım olarak sorun var donanımsal sorun yok ama servıstekıler öyle demedı ve netten bakıyorum herkes yazılım yüklenınce olur dıyolar sız bu konuda ne düsünüyorsunuz???? cvp için sımdıden tsk ederım

cagataydesign

cagataydesign

Üye
arkadaslar benım bır tane cın malı n96 var 16 gb dıyor ama 56 kb gıbı hemen hafıza doluyor,bıde n96 hard format atmayı bılmıyorum bana lutfen yardımcı olun

--------------- Ekleme ---------------

:heyo:arkadaslar bende n96 var guvenlık kodunu bılmıyorum ama format atmam lazım yardımcı olun

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Cin maliyla alakasi yok aslinda arastirmadan sonuclari bilmeden her gordugunuz kodu tusluyorsunuz ve sonuc kilitliyor telefonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt