• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

kod adı piranha film müziği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tedirgin.tuana

tedirgin.tuana

Üye
    Konu Sahibi
kod adı piranha film müziği
film ismi " kod adı piranha" yada " piranha" olarak geçiyor. çok farklı bir müzik telli enst. çalınıyor sanırım. yardımcı olur musunuz ? :sos

• Beğen
Tepkiler: Blackhawk2007

onuralpap

onuralpap

Üye
Arkadaşım 2 müzik buldum ama emin değilim o olduklarına umarım aradıklarındır. :)

kod adı piranha

Üye
yok onlar deıl kardes bulursanız nolursunuz atın banada cok lasım yha hastayım o fılme 2007 nın mart ayında 3 yere sıparıs vermıstım hiç birinden gelmemıstı :S en sonunda bı allahın kulu lınkı vermıs nete ındırdım ama o sarkıyı bnde cok aradım hiç bi yerde yok soyleyenın ısmı sanırım TAR die bı adam soluo galıba bn arıcam eger sızde bulursanız banada pm atın pls sımdıden tskrler

tedirgin.tuana

tedirgin.tuana

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım 2 müzik buldum ama emin değilim o olduklarına umarım aradıklarındır. :)

bunları açamadım ama diğer arkadaş anlamış benim ne istediğimi teşekkürler ilgin için.. :oke:

--------------- Ekleme ---------------

şimdi acabildim ilk linkteki şarkının bası gibi tüm şarkı benim istediğim o

kod adı piranha

Üye
evt cok mukemmıl bı muzık ama butun forumlarda bunu arıolar kımse bulamıo buldugunusda burayada yazarsanız sevınırım

inanmıycaksınız butun fılmı ındırıp en sonundakı yazıların hepsını okudum o muzıgı bulabılmek ıcın .. xD

tedirgin.tuana

tedirgin.tuana

Üye
    Konu Sahibi
hala bulabilen yok dimi:(

emreolik

Üye
bnde kac zmndır onu arıyodum buldum

bu sıteye gır 6 ıncı muzık cok super bı muzık bayılıom bnde :D

uf super muzık harbıden hee sırf sızın ıcın verdım bu muzıgı ;)

tedirgin.tuana

tedirgin.tuana

Üye
    Konu Sahibi
yaa ne kadar teşekkür etsem az. çok çooooook teşekkürler :sukur:

Saika1981

Üye
Be3nde kaç zamandır bunu arıyordum eywallah sağolasın.
Gerçekten güzel müzik beğendim.

yussssuffu

Üye
dostum ne dıycegımı bılemıyorum kız olsam hemn vermeye gelırdım :D bn "kod adı piranha" nıcklı kısıyım valla cok saol tek dıycegım harıkasın bırader. .

rlana

Üye
ben yüne bulamadım ya o kemanlı olan vardı bilen varsa sölesin

emrahs100

Üye
Bring The Noise Remix burdakileri dinleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt