Kocaman sessizlik!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Kocaman sessizlik!


[h=2]Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman maç sonrası düzenlenen basın toplantısına katılmadı. Yardımcısı İsmail Kartal'ın açıklaması ise geceyi özetledi: Bahanemiz yok, çok kötü oynadık[/h]
Süper Lig’in yenilgisiz iki takımından biri olarak Kasımpaşa karşısına çıkan Fenerbahçe, rakibi karşısında yediği iki golle mağlup olurken, teknik direktör Aykut Kocaman maç sonrası düzenlenen basın toplantısına katılmadı. Karşılaşmanın son bölümünde arka arkaya gelen iki golle rakibine boyun eğen Fenerbahçe’nin hocası maç sırasında da kulübedeki sinirli tavırlarıyla dikkat çekti. Özellikle Hüseyin Kala’nın attığı ikinci golden sonra kulübeye giden tecrübeli hoca yerine oturdu ve yardımcısı İsmail Kartal ile durum değerlendirmesi yaptı.

“Ders almalıyız”

Teknik direktör Kocaman’ın yerine basın toplantısını yapan yardımcısı İsmail Kartal ise çarpıcı ifadeler kullandı. Kartal, “Hiçbir bahanemiz yok, çok kötü oynadık. Trabzon maçından sonra aslında çok iyi hazırlanmıştık. Ama karşılaşma istediğimiz gibi geçmedi. Hafta içinde Samandıra’ya gelip bize destek veren tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Ama olmadı. Beklentilerini boşa çıkardığımız için üzgünüz. Biz bugün kötü oynadık. Bunlardan ders almalıyız” ifadesini kullandı. Bu arada Futbol Şube Sorumlusu Ali Yıldırım’ın karşılaşma sonrası soyunma odasına inerek teknik direktör Aykut Kocaman ile bir değerlendirme yaptığı ifade edildi.


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt