Kocaman Pro 1.2

Sponsorlu Bağlantılar

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
    Konu Sahibi
Kocaman Pro 1.2
Kocaman Pro, haritacılık uygulamalarında kullanılmak üzere Android işletim sistemli mobil cihazlar için geliştirilmiş bir uygulamadır. Haritacılar dışında bireysel olarak alan hesaplama ve hesaplanan alanı google haritalar üzerinde görmemizi sağlayan mükemmel bir uygulamadır.

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: valakus ve Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Teşekkürler.
Sadece Turbobit olarak paylamış izin verilmemektedir, alternatif linkler de eklemeniz gerekir.
Alternatif linkde eklenmiştir.

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
    Konu Sahibi
Diğer linkleri akşam hazırlarım. Malum işyerinde her siteye erişim yok

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
    Konu Sahibi
Link'i göremedim şimdi düzenliyorum

valakus

valakus

Üye
Teşekkürler kardeş, her tarafta aradım bulamamıştım... Bugün sitede neler var bakayım dedim, tesadüf gördüm, ne güzel şans dedim.. Tekrar teşekkürler..

hakankocaman

Üye
Değerli arkadaşlar merhaba.

Öncelikle, Kocaman ve Kocaman Pro uygulamalrının geliştiricilerinden bir olarak, yapılan övgü dolu yorumlardan ötürü herkese teşekkür ederim.

Kocaman projesi 2010 yılında tarafımdan başlatılmış olup, 2014 Mayıs itibarı ile kullanıcılara daha profesyonel çözümler sunması ve farklı platformlarda da (iOS, Windows Phone, WEB) geliştirilmesi açısından Bilgisayar Mühendisi Ümit T. AKGÖL'ün de projeye dahil olması ile tekrardan uzun vadeli bir plan çerçevesinde ele alınmıştır. Bu kapsamda da proje maliyetlerinin (gerekli bilgisayar, mobil cihaz, developer abonelikleri, domain giderleri, vs.) giderilmesi açısından Kocaman Pro projesi başlatılmıştır. Kocaman Pro uygulaması, Kocaman 2.0 sürümü üzerine getirilen ek özelliklerle Kocaman'a alternatif olarak Google Play üzerinden 10.90 TL fiyat etiketi ile yayınlanmıştır. Kaldı ki Kocaman ve Kocaman Pro uygulamalarının mevcut sürümlerinde ki tüm modüller aynıdır. Aradaki fark yalnızca, Kocaman 2.0 sürümünden sonra eklenen modüllerin Kocaman üzerinde kısıtlı bir şekilde mevcut olmasıdır.

sagopakajmer61 kullanıcı isimli beyfendi/hanımefendi, Kocaman Pro'nun apk sını illegal bir yöntemle bir şekilde temin etmiş. Fakat temin etmiş olduğu bu apk yı kamuoyuyla paylaşarak, insanları suça ortak edip projenin gelişmesi için gerekli olan mali desteğinin önünü de kapatmış oluyor. Zaten 10.90 TL gibi düşük bir fiyata yayınlanan Kocaman Pro uygulamasına ücret ödeyerek projeye destek olmayıp, aksine köstek olmak için bu tarz çirkin bir yönteme başvurmuş olmak, bırakın hukuku ve kanunları, hiç bir ahlak ve etik değer ile de örtüşmemektedir.

Son olarak, Kocaman Pro uygulması üzerinde sahip olduğumuz tüm fikri mülkiyet haklarımızın bu şekilde illegal yollarla temin edilerek, yine illegal yollarla kamuoyuyla paylaşılmasının bir an önce durdurulması ve tekrarlanmaması yönünde gerekli hassasiyetin gösterilmesini önemle rica ediyorum.

Saygılarımla.

Hakan KOCAMAN
Harita Mühendisi

• Beğen
Tepkiler: haruunbir
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
İşlem yapılmıştır.

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
    Konu Sahibi
Değerli arkadaşlar. Bahsi geçen konudaki Kocaman Pro uygulamasının APK dosyasını buraya yüklememdeki tek etken bilmeyenler var ise veya pro uygulamasını merak edenler için denemeleri amacı ile yayımladım. Program sahibi Hakan Kocaman bey ve arkadaşı Ümit T. AKGÖL'ün emeği büyüktür. Bu ve benzer uygulamaların giderek gelişmesi tabiki bizlerin desteği ile olmaktadır. Yöneticimiz konu ile ilgili gerekli işlemi yapmıştır. Lütfen program ile ilgili mesaj göndermeyiniz. 10.90 fiyat etiketine sahip bu uygulamayı rahatlıkla google play den edinebilirsiniz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt