Kocaman açıkladı: 2 transfer daha!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Kocaman açıkladı: 2 transfer daha!


[h=2]Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Topuk Yaylası'nda basın mensuplarının karşısına çıktı. Transferin bitmediğini söyleyen Kocaman, iki oyuncu daha almak istediklerini söyledi.[/h]
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, kamp hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

"Bu sezonki temel hedef Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak" diyen Aykut Kocaman, gündemdeki sorulara yanıt verirken, transfer konusunda da önemli açıklamalarda bulundu.
Topuk Yaylası'yla ilgili olarak, "4 sezon önce göreve başladığımda başkanla Topuk Yaylası'na gelmiştik. Onun hayallerini o gün ben hayal edememiştim. Burada mükemmel bir tesis var, çok güzel çalışma ortamı yakaladık. Aziz Yıldırım'a Topuk Yaylası ile ilgili öngörüsü için teşekkür ediyorum" dedi.
"Oyuncularımız kamp döneminde çok istekliydi, kampın amacına ulaştığını söyleyebilirim" diyen Kocaman, "16 Temmuz'da Avusturya'ya geçeceğiz. Artık maç oynama zamanımız geldi ve 4 hazırlık maçı yapacağız. Yasaklar nedeniyle yurt dışı programında değişiklikler yapmak zorunda kaldık" diye konuştu.
Transferle ilgili olarak Fenerbahçeli teknik adam, "Artık oturmuş bir takımımız var. Gidenler oldu ama takviyeler de yaptık. Transferin bitmediğini söyleyebilirim. Bir savunma ve bir de orta saha oyuncusu almak istiyoruz. Emre ve Ziegler takımdan ayrıldı, Yobo da henüz yok. Yobo için ayrıldı dersek çok erken tespit olur. Egemen, Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım, Kuyt gibi isimleri kadromuza dahil etti. Egemen bize nefesl aldırdı ama bu bölgeye bir adam daha almak istiyoruz" diye konuştu.
Hamit Altıntop tranferini kendisinin engellemediğini ifade eden Kocaman, "Hamit'e teklifte bulunduk ama transfer gerçekleşmedi. Sayın Ali Yıldırım'ın Hamit transferindeki sözleri her şeyi anlatıyor. Geçmişte kalmış bir konu, Hamit, Galatasaray'a hayırlı olsun" yorumunda bulundu.
Fernandes ve Mustafa Pektemek ilgili bir talebinin olmadığını belirten Aykut Kocaman, "Bir oyuncunun ayrılma tercihi olursa onun yerine transfer talebim olabilir. Takımdan ayrılacak oyuncular olacak. Bienvenu ile ilgili bir verdiğimiz bir karar yok" diye konuştu.
"Uzun vadede planım, kulübe bağlı, daha verimli ve daha gençleştirilmiş bir takım kurmak" diyen Fenerbahçeli çalıştırıcı, "Ben artık Alex ile ilgili sorulara alıştım, Alex de alışmıştır diye düşünüyorum. Aldığımız oyuncularda mesleki ahlak üst düzeyde. Birbirini tanıyan, oyuncu-antrenör grubu var; bu bir avantaj. Kapasitemiz ve kalitemiz, Şampiyonlar Ligi'nin altında değil" dedi.
"Alex oyun yapısı itibariyle en verimli yerde oynuyor, bunu değiştirmek gibi bir niyetim yok" diyen Kocaman, Fenerbahçe'nin aldığı cezayla ilgili olarak da"Aldığımız 5 maçlık ceza, haksız bir cezaydı" yorumunda bulundu.
"Önümüz berrak gözüküyor" açıklamasını yapan Kocaman, "Galatasaray son dönemde transferde ciddi bir atılım yaptı. Rakiplerimiz ne yaparsa yapsın, çok ciddi bir hata yapmazsak şampiyonluğun bir numaralı adayıyız" dedi.
Katar'ın Lakhwiya takımına transfer olan Dia'ya da değinen Kocaman, "Dia ile ilgili kızgınlığımını artıran nedenleri biri gördüğü kırmızı karttı. Dia, son maçta kırmızı kart gördü diye transfer oldu demek ağır olur" dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt