Kocaeli Körfez Sevindikli köyü suni barajı ilk balık tutma deneyimim

Sponsorlu Bağlantılar

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
Kocaeli Körfez Sevindikli köyü suni barajı ilk balık tutma deneyimim
Merhaba abilerim arkadaşlarım yaklaşıık 2 gün önce gittiğimiz göle ben birinden ödünç aldığım oltayla gittik yaklaşık 2,5 kilo balık tuttuk ama telin şarjı bitince ve biz onları sindirime çekince çekemedik işte birkaç kare cesetle oynayışım.

şimdi gelelim balıkları nasıl tuttuğum
aslında tutmuyorum kendileri atlıyorlar
adım bir çengele solucanı geçirin :D sonra aşağı misina elinizde yaklaşık 2,5 metre yollayın balıkları görüceksiniz yavaş yavaş çekin ama yemesinler sonra son bir metrede hızla çekin balık hızını alamayıp platform var orda ona atlıyor :D yani hiç çengele falan takılmıyo :D

• Beğen
Tepkiler: Anıl Umut

RedColt

RedColt

Üye
Balığı orda değilde Değirmendere-Ulaşlıda tutmak güzel akşam 5ten sonra sabah 5 te kaynıyor

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Güzel fotoğraflar teşekkürler:)
Burda da güzel balık tutmak:D
Özellikle Tatvan-İskelede:D
Hava hafif yağmurlu,ve göl hafif dalgalı olacak .Allahh:D
At-gelsin:)
Ama burda tek çeşit balık çıkıyor(Van Gölü-İnci Kefali)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Ben buraya gitmiştim bir kaç defa belen taraflarında dimi burası

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
pek bi bilgim yok ama sazandan başka balık türü yok ve gerçekten üstelik dipleri yosunla kaplı birkere takılırsanız çıkmassınız gibime geliyo

123kn456

123kn456

Üye
güze fotoolar paylaşı için sağol 100 cü yorumum :D

erenkazan

erenkazan

Üye
fotoğraflar güzelmiş

SAINT1

SAINT1

Üye
Vaaay Berkay Güsel fotolar.Ortamda güzelmiş.Olta var bende onu veriim sana ya.Aldım ööle duruyo bi kere bile balık tutmaya gidemedim.Hep niyetleniyorum ama hepde erteleniyor.

konyarapp

Üye
şimdi gelelim balıkları nasıl tuttuğum
aslında tutmuyorum kendileri atlıyorlar
adım bir çengele solucanı geçirin :D sonra aşağı misina elinizde yaklaşık 2,5 metre yollayın balıkları görüceksiniz yavaş yavaş çekin ama yemesinler sonra son bir metrede hızla çekin balık hızını alamayıp platform var orda ona atlıyor :D yani hiç çengele falan takılmıyo

vay be güzel yöntem :D:D:D:D:D:D:D Resimlerde güzelmiş bu arada ;)