Knight Online PVP

Sponsorlu Bağlantılar

Sekonet

Sekonet

Üye
    Konu Sahibi
Knight Online PVP
Senelerin eskitemediği vazgeçilmez oyunlardan biri olan Knight Online her geçen gün popülerliğini daha da arttırmaktadır. Oyuncu sayısı oldukça fazla olan oyunda amaç karakter geliştirmek,clanlara katılmak ve mücadele etmektir. Hem eğlence hem ticaretin bir arada olduğu Knight Online içerisinde karakterinizi geliştirerek satabilir böylece gelir sağlayabilirsiniz. Bunun haricinde internet üzerinden sosyalleşmeye yarayan bu efsane oyunla yeni insanlar tanıyıp onlarla irtibat kurabilir çevrenizi genişletebilirsiniz.

Normal sunucularına ilaveten bireysel olarak açılan private serverlar ile de oyunu oynayabilirsiniz. Bu tarz serverlar için server sahipleri izni veren siteleri kullanarak kitle kazanmaktadır. Son gelişmelere göre türündeki sunucular normal sunuculara göre daha çok tercih edilmekte.

Kokolik.com gibi siteler bölümlerinde bunu yaparak yeni serverlar görmenize olanak sağlıyor. Eğer siz de server sahibi iseniz bu tarz sitelerle reklamınızı yapabilirsiniz.Konuları gezen üye ve ziyaretçiler sizi keşfederek kayıt olacaklardır.

 


Üst Alt