Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
knıght onlıne oyuncuları bir bakar mısınız
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cLuBBeRzAn-CoCo
Üye
Konu Sahibi
knıght onlıne oyuncuları bir bakar mısınız
arkadaşlar 2 yılın ardından tekrar oyuna başlayacagım dıesde açmak istiyorum dıesde orcmu açayım human mı?
yardımın için saol ama ankete bakarsan humanlar daha önde
czxserser1xcz
Üye
human akara logos bakar
NobLe
Üye
Karus bencede karuslar üstün çıkıyor genelde
thunjay
Üye
karus warrior açacaksın .. pre ile graypon u da çektn mi.. off bea
roLf'Us
Üye
Dies'de Tam 3 YıL küsür oynadım. Sana Tavsiyem Human oL Karus Çok Ama Humanlar Çok Sağlam Party Yapıyor
CryDaqqeR
Üye
bilgiler için sağolun bence karus ol benim human çarım vardı nedense haftanın 2 günü karuslar emc deydi
erd123erd
Üye
her zaman human akar karus bakar
7/B şampiyon
Üye
karus tabikide
Contreign
Üye
her zaman karus akar humman bakar
RocK_FaTiH
Üye
humanlar adam qibi adam abicm bırak karusu marusu
Laz¥
Üye
Oyunda human insan karus sa hayvan oyuncular da hero lara benziyor demek yanlış olur ama humanlar her zaman insancıl olmuştur. Kapuslar da dayanışma '0'
RAMCEPSON
Üye
bişey sorcam knıghta gitmio server bakımda dip kaça kadar sürer
--------------- Ekleme ---------------
knıghta girmiyo neden acaba serwer bakımda dio kaç ta gelir
SeRKaNCa16
Üye
abı hıc baslama bence
DiaBLoo14
Üye
ElmoradLAR DAHA gÜçLü
varol1995
Üye
ilk baslayanlar normalde human acar onun ıcın karus ac human cogu zaman ezilir
Oyunda human insan karus sa hayvan oyuncular da hero lara benziyor demek yanlış olur ama humanlar her zaman insancıl olmuştur. Kapuslar da dayanışma '0'
bencede karuslarda dayanışma sıfır.karuslar neden güçlü biliyor musun?çünkü sayıları fazla.galiba 2-3 güçlü karus oyuncusu var diye millet hep karusa geçiyor.bence human ol güçsüzlere destek ol.bende humanım.