Knight Online Oynayan Var Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Darkmayne

Darkmayne

Üye
    Konu Sahibi
Knight Online Oynayan Var Mı?
Arkadaşlar merak ettim aranızda knight oynayan var mı?varsa hangi sunucuda ve levelı ne alemde?Ayrıca oyunla ilgili olumlu olumsuz tüm görüşleri merak ediyorum...

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
yav one herkez oynuyor güzelmi bari bende oynim

^^AnaCOnDA^^

Üye
Güzel bi oyun tavsiye ederim
lewelim 20 Beramus"tayım oyunu silddim bidaha yükliyeyim dedim çalışmadı oyuna girerken "unknown error occurred" hatası weriyo bi sorim dedim belki yardımcı olabilirsiniz

ouSahin

ouSahin

Üye
abi o oyun kaldırılacak diyolardı bagımlılık yapıyomuş ta bende oynuyom ama fazla degil

isimsiz_

Üye
beni sıktı artık

NiGhT WarRioR

NiGhT WarRioR

Üye
Bir ara aşırı oynuyodum artık baydı beni oynamayı bıraktım.........

ringwraith

Üye
58 lvllık beramusta karakterim war ama artık oyunun cıvkı çıktı LINEAGE 2 YE BAŞLAYIIIINN

Vassili

Üye
<div class='quotetop'>(^^AnaCOnDA^^ &#064; Feb 24 2006, 08&#58;49 PM) [post=285604]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Güzel bi oyun tavsiye ederim
lewelim 20 Beramus"tayım oyunu silddim bidaha yükliyeyim dedim çalışmadı oyuna girerken "unknown error occurred" hatası weriyo bi sorim dedim belki yardımcı olabilirsiniz
[/b][/quote]
Arkadaşım oyun artık paralı:
siteye girip kredi kartıyla paypal&#39;dan üyelik alıosun.
ama şansına bazen deneyince (ama çoook denemen lazım) oluyor.

LowesTime

LowesTime

Üye
ben oynuyorum babacanlar Beramus Beklerim Orcum Pm atarsiniz LowesTime
Yakinda Oyundaki Resmimide koyarim +6 full complate +6 Ron&#39;s Staff(Uniqe İtem) +6 Elixir staf +6 Eronion Staff (Uniqe İtem)

powerr

powerr

Üye
knght online cok zevkli bir Mmorg oyunu oynamanızı tavsiye ederim!!!...
lwl 76 akara rogue (orctu human oldu) TSendFire benim arkadasım lwl 73(orc) rogue XxOttomanxX benim arkadas ve benim charda lwl 62 mage(orc) XxShardXx

akrep716

Üye
ben grakonda oynuyorum >>> TheYaRaSa LvL= 79 % 84,25

pervert-36

pervert-36

Üye
benim çarım 57 lewel archery 58 olacak edanadayım.
birde warior var 40 lewel

thunjay

Üye
carnac - east deyim 69 %77 orc warrior oynuyorum

roLf'Us

roLf'Us

Üye
Oyun K2 Network TaraFından Tüm DevLet YasaLarına Ugun oLarak YönetiLiyor ßu NedenLe Kapanmıyacak.
ÖNEMLİ NOT: AŞIRI DERECEDE BAĞIMLILIK YAPAR :)

sdadasdasassad

Üye
Bu oyunu oynayan kaç kişi namaz kılıyor ?
Bu oyunu oynayan kaç kişi namaz kılıyor ?
Lutfen bu konuya göz atan herkez yorum yapsın. ve namaz kılmadıgınız halde kılıyorum demeniz sadece kendinizi kandırmanız olur.
Kimse kimsenin ahlakı ile ilgili yorumda bulunamaz. bu hoş birşey değil.!

Bir gün oyunda girdiğimde hemen hemen herkeze pm attım ve sordum namaz kılıyormusun diye,
Bazıları kılıyorum dedi, Bazıları kılmak istemiyorum dedi, BAZILARI İSE VAKTİM YOK DEDİ.!!!
Vaktim yok diyenlere aynen şöyle sordum :
- 24 saat içinde en az 3 4 saat knight oynamaya vaktin oluyor ama
senin yaratan Allah'ın emirlerine uymaya vaktin olmuyormu ?
(Emin olun ki 5 vakit namaz günde yaklaşık olarak toplam 50 dk. veya 1 saatinizi alır.)

Çevremde namaz kılmayıp sabh ah akşam knight oynayan arkadaslarım cok var. günde yaklasık 6-7 saat k.o oynuyorlar.
fakat oynarken vakti gelince 10 dk. namaz kılmayı istemiyorlar.
ve bazıları şöyle düşünüyor da namaz kılmıyor. :
- İstemediğin halde kıldıgın namazın bi faydası fln olmazki. (diyorlar.)
Örnek :
Bir babasınız ve 2 cocugunuz var, diyorsunuzki "şuradaki hafif eşyaları şuraya taşırmısınız cocuklar ? "
2 cocugunuzda tasımaya baslıyor. Biri cok istekli bir şekilde taşıyor, diğeri ise isteksiz de olsa "bu babamdır dediğini yaplamıyım" diyerek taşıyor.
hangisinin yaptıgı hoşunuza gider.
tabiki işini severek yapan, AMA isteksiz yapanıda seversiniz, o sizin cocugunuz hemde sizin istediginizi yaptı saygı duydu.
Anlatabiliyormuyum ?
bazı oyuncular :
"sanane benim namazımdan sana mı kalmıs diyor."
cvbım : "Müslüman müslümanın kardeşidir."

Knight oynuyorsunuz ve diyelim ki o sırada ezan okundu ve evdesiniz, knight'da 10 dk. bakmayıp namaz kılsanız ne kaybedersiniz ? ve kılmazsanız ne kazanırsınız bi düşünün.

Sadece knight dan başka yapmanız gereken sorumluluklarınızın oldugunu hatırlattım.
Knight ı aşırı ciddiye alanlara şunu söylüyorum :
"Kafanızı K.O dan kaldırıp bir cevrenize bakın. Dışarıda yaşamanız gereken bir hayat var!"

not: buna benze baska bir k.o forumunda uyarıda bulunmustum msj silindi. Umarım ki burada da silmezsiniz.

heroatalay

Üye
benim pathosta 56 lwl okçum var g2 klandayım babam bili oynuyo:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt