мαχ ραуηє
Üye
Klosede okul sorunu!
Trabzonspor’un devre arasından itibaren transfer listesinde yer alan Alman futbolunun önemli temsilcilerinden Miroslav Klose ile uzun süredir planlanan pazarlıklar dün akşam yapıldı. Kulüp başkanı Sadri Şener ve Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu ile birlikte, menajer ve Klose’nin pazarlığı akşam saat 18.30’da başladı. Daha önce Bordo-Mavililere iki kez randevu veren ama İtalya’nın Milan, Lazio Roma, İngiltere’nin Everton, İspanya’nın Sevilla ve Valencia kulüplerinin de talip olması nedeniyle oyalama yoluna giden Klose, dün de önce yan çizdi. Saat 12.00’de randevu vermesine rağmen bunu sürekli erteledi. Alman futbolcu Klose’nin bu süre içinde özellikle İtalyan kulübü Lazio ile pazarlık yaptığı ve el sıkıştığı kaydedildi. Bu arada Klose’nin Lazio’yla anlaştığı haberleri hem İtalyan, hem de Fransız gazetelerinde yer aldı.
‘Almanca Eğitim Okul Var mı?’
Buna karşın Klose ve Başkan Şener akşam saatlerinde masaya oturdu. Trabzonspor, teklifini 2 milyon Euro yıllık, 1,5 milyon Euro’da imza parası olarak belirledi. Klose ise yıllık 2,5 milyon Euro ve 3 milyon Euro da imza parası talep etti. Şener bu rakamı çok yüksek buldu. Trabzonspor 2 milyon 250 bin Euro yıllık ve 2 milyon Euro da imza parasına çıktı. Pazarlık uzun süre devam etti. Ekonomik olarak bir sorun gözükmüyordu. Klose bu rakamı kabul etti. Fakat Alman futbolcu daha sonra, çocuğu için Almanca eğitim veren okul olup olmadığını sordu. Olumsuz yanıt alınca, “Bu durumu beklemiyordum. Bana birkaç gün izin verin. Ailemle konuşup karar vereyim” dedi. Ve pazarlık bu şekilde sona erdi. Klose’nin çocuğunun eğitimini öne sürerek, Trabzonspor’un teklifini nazik bir dille reddedip, Lazio’nun formasını giyeceğinin altı çizildi.
günebakış
‘Almanca Eğitim Okul Var mı?’
Buna karşın Klose ve Başkan Şener akşam saatlerinde masaya oturdu. Trabzonspor, teklifini 2 milyon Euro yıllık, 1,5 milyon Euro’da imza parası olarak belirledi. Klose ise yıllık 2,5 milyon Euro ve 3 milyon Euro da imza parası talep etti. Şener bu rakamı çok yüksek buldu. Trabzonspor 2 milyon 250 bin Euro yıllık ve 2 milyon Euro da imza parasına çıktı. Pazarlık uzun süre devam etti. Ekonomik olarak bir sorun gözükmüyordu. Klose bu rakamı kabul etti. Fakat Alman futbolcu daha sonra, çocuğu için Almanca eğitim veren okul olup olmadığını sordu. Olumsuz yanıt alınca, “Bu durumu beklemiyordum. Bana birkaç gün izin verin. Ailemle konuşup karar vereyim” dedi. Ve pazarlık bu şekilde sona erdi. Klose’nin çocuğunun eğitimini öne sürerek, Trabzonspor’un teklifini nazik bir dille reddedip, Lazio’nun formasını giyeceğinin altı çizildi.
günebakış