Klose Portekiz'e kitlendi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Klose Portekiz'e kitlendi!
Almanya Milli Takımı'nın tecrübeli oyuncusu Miroslav Klose, Euro 2012'nin ilk maçında karşılaşacakları Portekiz'e odaklandıklarını dile getirdi.

9 Haziran'da oynayacakları Portekiz maçı ve turnuvanın geneli için bir açıkalama yapan oyuncu, "Bütün takım olarak ciddi olarak turnuvaya hazırlandık. Şampiyon olma konusunda da oldukça iyimser olduğumu söyleyebilirim." diye konuştu.

Amaçlarının ilk maçta Portekiz'e karşı çok iyi bir futbol oynamak olduğunu belirten tecrübeli yıldız, "Biz daha öcne Portekiz'e karşı oynadık. Ancak önceki maçlar, kesinlikle Euro 2012 ile karşılaştırılamaz." ifadelerini kullandı.

Almanya'nın saygı duyulan bir takım olduğunun altını çizen Laziolu oyuncu, aynı zamanda Portekiz'in sadece Cristiano Ronaldo'dan ibaret bir takım olmadığını da hatırlattı ve bu güçlü rakip karşısında Marco Reus ve Mario Gomez gibi oyuncuların kendiler için çok önemli olduğunu da dile getirdi.

Kendisinin de yaşadığı sakatlık sonrası %100'e yakın bir futbol oynamasının zor olduğunu itiraf eden Klose, "Tabii ki elimden geleni yapacağım. Hocamızın isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz ve tutkumuz olduğunu kanıtlama çabasındayız." diye konuştu.

Almanya, 9 Haziran'da Lviv'de Portekiz ile oynadıktan sonra sırasıya Danimarka ve Hollanda karşısına çıkacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt