Klopp'un Galatasaray benzetmesi

Sponsorlu Bağlantılar

Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
Klopp'un Galatasaray benzetmesi
Milli oyuncumuz Nuri Şahin, Real Madrid ile oynadıkları 2. maç öncesinde teknik direktörleri Jurgen Klopp'un kendilerine Galatasaray'ı örnek gösterdiğini söyledi.



Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid engelini geçerek adını finale yazdıran Borussia Dortmund’da forma giyen Nuri Şahin, teknik direktörlerinin kendilerine Galatasaray’ı örnek olarak verdiğini açıkladı. Los Galacticos ile İspanya’da oynanan maçı 3-0 kaybeden Galatasaray’ın rövanşta da 1-0 geriye düşmesinin sonrasında 3 gol bularak tur umutlarını tazelediğini oyuncularına örnek olarak gösteren Jurgen Klopp’un sözleriyle maçlara hazırlandıklarını belirten milli oyuncumuz, NTV Spor’a açıklamalarda bulundu.

'GALATASARAY TUR ATLASIN DİYE DUA ETTİM'

Finale kalmalarının kendileri için yeterli olmadığını, aynı zamanda kupayı da almak istediklerini belirten Şahin, “Şampiyonlar Ligi’nde finale kaldık. Umarım kupayı müzemize götürürüz. Taraftarımızı ve Türk halkını mutlu ederiz. Deplasmandaki Real maçının son 5 dakikası herkes dua etti. Biz Malaga’yla oynarken bir yanda Galatasaray-Real Madrid maçına bakıyordum. O maçın 3-1 olduğunu gördüm ve içimden Galatasaray tur atlasın diye dua ettim. Ne yazık ki Galatasaray tur atlayamadı.


‘EN İYİSİ KLOPP’


Real Madrid’i yenebilecek takımlar var. Biz de onlardan biriyiz. Hocamız Jurgen Klopp, Galatasaray’ı örnek gösterdi, ‘Galatasaray sahasında Real Madrid’i yendi ve 3 gol attı’ dedi. Birçok iyi hocayla çalıştım. Guus Hiddink olsun, Fatih Terim olsun, Brendan Rodgers olsun. Jurgen Klopp ise beni en iyi anlayan insan” ifadelerini kullandı.
 


Üst Alt