Klon mesajı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

go6o

Üye
    Konu Sahibi
Klon mesajı?
Merhaba arkadaşlar telefonunuz klonlanmıştır,30 gunde kapatılacak die telefonuma mesaj geldi.
Ancak *#06# ile telefonda gördüğüm imei ile mesajdaki imei aynı değil.
Telefondaki imei sorguladığımda kayıtlı olarak telefonun adı gözüküyor.
Bu gelen mesaj nedir? Teşekkürler.

Daha önce kullanmış olduğun bir cihaza ait mesaj olabilir. Kapatılma tarihine kadar bekle bakalım ne olacak...

go6o

Üye
    Konu Sahibi
Çakma bir iphone bakmıştım telefoncuda,1 hafta once.Orda hattımı takmıştık denemek için.
Sanırım onun imei si.

Aynı olay benim başımada geldi ama 1 ay sonra kapanmadı çunku orjinal email benim chazda kayıtlı diger cihaza kopyalamış bazı uyanıklar sana tavsiyem eger telin garenti evrakları tamamsa hiç bi sorun yok arkadaşim . . .

--------------- Ekleme ---------------

Hatta klonlanan telim nokia3230 du 2 ci el almiştım 8 ay kullandım klonladı die msj alınca hemen satın aldım yere ugradım bi açıklama yapmalarını istedım adamlar yardımcı olacaklarına napalım garantisiz tel sonucta deyip geçıştirdi ben de bu konu icin turkcel muşteri hizmetlerini aradım 2 ci el bir tel aldımı ve elimde satis yaptıklarına dair belge oldunu ama turkcel cihazın fatura ve garanti evrakların varsa bişe olmaz dedi ama yoktu neyse elimde kaldı ben kapanacak dıe bi köşeye attım tel başta kapandı ama 1 ay sonra otomotikmen açıldı bu demek oluyorki benim emailim orjinal kopyalanan başka cihazdı olay bu arkadaşim

--------------- Ekleme ---------------

Hatta klonlanan telim nokia3230 du 2 ci el almiştım 8 ay kullandım klonladı die msj alınca hemen satın aldım yere ugradım bi açıklama yapmalarını istedım adamlar yardımcı olacaklarına napalım garantisiz tel sonucta deyip geçıştirdi ben de bu konu icin turkcel muşteri hizmetlerini aradım 2 ci el bir tel aldımı ve elimde satis yaptıklarına dair belge oldunu ama turkcel cihazın fatura ve garanti evrakların varsa bişe olmaz dedi ama yoktu neyse elimde kaldı ben kapanacak dıe bi köşeye attım tel başta kapandı ama 1 ay sonra otomotikmen açıldı bu demek oluyorki benim emailim orjinal kopyalanan başka cihazdı olay bu arkadaşim

Karahasan

Emekli Yönetici
Yok kardeş seninki kapanmayacak kartını başka klonlu tele takmışsin onun mesajı o..

Nadir

Emekli Yönetici
ilginç birşey...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...