Kleopatra'nın gerçek yüzü

Sponsorlu Bağlantılar

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
    Konu Sahibi
Kleopatra'nın gerçek yüzü

Bilim adamları en gerçekçi Kleopatra'yı canlandırdı. Elizabeth Taylor'dan Sophia Loren'e kadar bir çok ünlü yıldız tarafından canlandırılan ve kadınların güzellik timsali olan güçlü kraliçe meğer sandığımız kadar güzel değilmiş.

Cambridge Üniversitesi'nden Mısır uzmanı Sally Ann Ashton 3 boyutlu olarak canlandırılan yeni Kleopatra'nın bugüne kadar ki en gerçekçi imaj olduğuna inanıyor.
Genç ve güzel bir kadının etnik kökleriyle karıştırılmasından sonra ortaya çıkan sonuç, 1961 yılında Elizabeth Taylor'ın canlandırdığından oldukça farklı.

Sally Ann Ashton bir Yunanlı ve Mısırlının karışımı olduğu varsayılan Kleopatra için, "Büyük bir ihtimalla tamamen AVrupalı değildi. Ailesi 300 yıl Mısır'da yaşadı ve zaman içinde güç kazandı" diyor.

dreamnurse

dreamnurse

Üye
evet bende bi belgeselde aslında kleopatranın kendi zamanında güzelliğiyle değil zekası ve bilime olan hayranlığı ile ünlü olduğunu duymuştum tabii zamanımızda herşey farklı :(

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
gerçektende güzel diyilmiş ;)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
evet bende bi belgeselde aslında kleopatranın kendi zamanında güzelliğiyle değil zekası ve bilime olan hayranlığı ile ünlü olduğunu duymuştum tabii zamanımızda herşey farklı :(

Aynen Ben de Öyle Biliyordum..
Güzel Olmasını Beklemiyordum ki Zaten..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bence çok çirkinde değil arkadaşlar 2000 li yıllarda yaşamamış unutmayın.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Botoks mu yaptırmış bu :hmmm