Klavyemde sorun var.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
virusasa

virusasa

Üye
    Konu Sahibi
Klavyemde sorun var.
Merhaba arkadaşlar konuyu doğru yere açıp açmadığım konusunda emin değilim yanlışsa kusura bakmayın.

bi iki gün önce internette geziniyordum sonra birde bire 2,w,s,x ve Caps Lock çalışmamaya başladı . ne yapabilirim bilmiyorum. yardım ederseniz sevinirim. Ortada hiç birşey yokken oldu herşey.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Klavyeniz sıvı temasa maruz kalmış olabilir...Veya donanım bazı hatalarla karşılaşmıştır...Farklı bir klavye takıp deneme yapın...Eğer farklı klavyede sorun yaşamazsan , varsa klavye yazılımını güncelle...Klavyenizi başka bilgisayarda deneyin...Eğer aynı tuşlar çalışmazsa sorun donanımsaldır...Çalışırsa yazılımsaldır...Yapmanız gereken bilgisayarı eski bir tarihe geri almak...Bunları denedikten sonra sonuçları burda belirtin...

virusasa

virusasa

Üye
    Konu Sahibi
az önce başka bir pc de denedim. Bu konuyu açtıktan 5 dk ssonra delete tuşu da bozulmuştu. Delete tuşu çalıştı öbür bilgisayarda ama diğer tuşlar çalışmadı. Tarih ayarlarını geri almayı da denedim yine çalıştıramadım. Ne yapmamı önerirsin ? galiba yeni klavye alma yolu gözüktü bana .. :(

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Daha önce dediğim gibi farklı bir klavyeyi de kendi bilgisayarında dene...Eğer çalışırsa maalesef yeni bir klavyeye ihtiyacın olacak...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Büyük ihtimalle tuş takımınızın altındaki silikonlar kaymıştır... Şirkette bu tür olaylar çok oluyor çok geldi başıma... Eğer az biraz anlıyorsanız ya arızalı tuşları çıkartıp saatçi tornavidası yardımı ile silikonu düzeltin yada klavyeyi komple açıp içerisindeki şefaf su yatak kartını kolanyalı mendil ile silip silikonları düzenleyip vidalarını sıktıktan sonra birde öyle deneyin...

virusasa

virusasa

Üye
    Konu Sahibi
malesef ya yine çalıştıramadım ama teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Son bir sorum olacak size bunun sebebi bir virüs veya benzeri yazılım olabilir mi ?

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Sanmıyorum... Başka bir klavye dene bilgisayarında...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt