Yardım klavyede küçük gizli simgeler

Sponsorlu Bağlantılar

caglars1996

Üye
    Konu Sahibi
klavyede küçük gizli simgeler
Arkadaşlar telefona root attım xposed falan merak ettim sonrada hepsini silip rootu kaldırıp telefona format attim ama xposed den hatayla birşey yapmıştım klavyeye harflerin yanina ufak ufak simgeler geldi bunları nasıl yok edip eski haline dondurucem

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Xposed ile yaptığın değişiklikler kalıcı değildir uygulamayı kaldırıp restart yapınca eski haline döner.

caglars1996

Üye
    Konu Sahibi
Şuan ne xposed var nede root ama klavyedeki o harflerin yaninda küçük simgeler kaldi çok karisik gözüküyor bende google klavye kullanıyorum mecburen

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Tam cozer mi bilmem ama klavye ayarlarini kurcala bence. Ne olursa olsun format atinca her sey sifirlanir. Eger sifirlanmadiysa recovery menisunden wipe factory reset yaparsin ki bu format atmaktir, telefon fabrika ayarina doner.

Bazi ufak hatari cozmek icin de bazen wipe cache yapmak is gorebiliyor.

caglars1996

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeş hallettim xposed kalıcı degildir dedin ama aklında bulunsun sende yanlış biliyormuşsun telefona tekrar root attım sonra xposed den wanam xposed i yükledim klavye simgelerine tik koyup geri kaldırdım sonra yeniden başlattım klavyem orjinale döndü yardım için saol

Üst Alt