Klavye sorunu:S:S:S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kralxxx

kralxxx

Üye
    Konu Sahibi
Klavye sorunu:S:S:S
Arkdaşlar bende A4 tech klavye var normalde sorunsuz çalışıyor ama oyunlara girdiğimde donuyor oyunu oynayamıyorum mesela cod 7 yükledim oyunu normal hiç kasmıyo mause la hareketler fln yapıyorum ateş fln hiç takılma yok klavye de bi tuşa bastığımda donuyor Driverını güncelledim format atmak istemiyorum biraz araştırdım eksik dll dosyası yüzünden fln diyorlar bi bilginiz varmı ? virüs vardır diye düşündfüm tarama yaptım ama yok virüstende değil:S

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Donma sorunu klavyeyle alakası olmaz.Normalde oyun donmaz zaten , hareket anında donma olur.Sen sisteminin özelliklerini söyle gerekli yönlendirmeyi yapmaya çalışırız.

kralxxx

kralxxx

Üye
    Konu Sahibi
İntel pentium (D) 2,80
1250 mb RAM
Nvidia Geforce 7300 Gt 256 mb ekran kartı
Asus P5bl2 Anakart
400 W Power
oyunlar kasmıyor sadece mesela ilerlemek istediğimde klavyeden bi tuşa bastığımda 3-4 sn lik donmalar oluyo daha önce olmuyodu nerdeyse bütün oyunlarda bu şekilde:S

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Bunun klavyeyle alakası yok.Sistemin oyunun gereksinimlerini karşılamakta güçlük çekiyor.İstersen oyun sırasında diğer uygulamaları ve servisleri kapatıp tekrar dene ya da GameBooster yazılımını kullan.Sonucu buraya yaz.

kralxxx

kralxxx

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler GameBooster ı kullandıktan sora sorun düzeldi. Benim sorunun klavyeden olduğunu düşünmemin sebebi oyunu gamepad le oynayıca bi sorun olmuyodu donma fln olmuyordu nese artık düzeldi sorun ilgin için teşekkürler. şimdii Black ops timee :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt