Klavye ile ilgili...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi
Klavye ile ilgili...
bu ne tam olarak

- - - Eklendi - - -

Oha konuya yorum yazdım ama konuyu ben açtım gibi duruyo

Tepkiler: n000k

n000k

Üye
haha valla bende tam olarak çözemedimdi.. ben yazacaktım sen benden önce davrandın. sana patladı

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi
vay arkadaş şimdi konu kapatılacak sonrada Duran konu açtı ama kapatıldı diye laf çıkacak

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi
hee güzel öyleyse birazcık düzeldi moralim

gdb888

Üye
Yazıyorum ama bir türlü görünmüyor...

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

gdb888

Üye
Hay Allah ya.. Uzun olduğundan mıdır nedir bilemedim neyse sizce ilerideki güncellemelerle 3*4 benzeri bir klavye gelir mi windowsphona

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi
Hay Allah ya.. Uzun olduğundan mıdır nedir bilemedim neyse sizce ilerideki güncellemelerle 3*4 benzeri bir klavye gelir mi windowsphona

Sn yazacaklarını bana pm at ben ilk mesaja yazayım.

alical33

Üye

nümerik klavye diyorsun sanırım hiç sanmıyorum geleceğini

gdb888

Üye
Yolladım hocam...

gdb888

Üye
Merhabalar daha önceki Windows mobile sürümlerinde farklı klavye opsiyonları sunan uygulamaları vardı... Ben de çok detaylı bir araştırma yapmadığımdan Windows Phone 'da da benzer bir uygulama olduğunu düşünüyordum ama malum olduğu üzere ciddi biçimde yanılmışım...
Şimdiyse telefonu (620) neredeyse kullanamıyorum,parmaklarım oldukça iri...! Yazamıyorum... 3*4 ya da benzer bir klavye opsiyonunun güncellemelerle geleceğini bilsem sabredeceğim, 3 ay 5 ay neyse, ama bu haliyle katlanamıyorum... Elbette ne olup biteceği bilinmez ama sizce ilerideki güncellemelerle farklı bir klavye seçeneği gelir mi, gerçekten görüş ve tahminlerinize ihtiyacım var... Android ya da ios kullanmak istemiyorum bu da beni 1800 lira verip pertberry almaya zorlayacak... E o kadar da para vermek istemiyorum... Kısacası benim için zor bir durum... Dediğim gibi görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim... Şimdiden teşekkürler...

Maalesef bugüne kadar yazılmış en ufak bir uygulama bile yok ancak microsoft ilerleyen güncellemelerle geliştiricilere bu kaynak kodlarını sunarlarsa eminim sizin gibi bir çok kullanıcı için bu klavye sistemi yapılacaktır.

Ancak dediğim gibi şimdilik bu tarz bir uygulama maalesef yok

QWERTY klavyeye ek olarak "Alfanümerik" klavye getirilmesi isteği, "WP'deki Eksikler ve İstekler" anketimizde vardı.
Dikkate alırlar mı bilemiyorum.

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia620 ekranı küçük olması hasebiyle qwerty klavyede parmakları kalın olanlar için sorun olabilir.şimdilik en azından klavyeyi ingilizce yapıp daha kullanışlı hale getirebilirsin.bunun dışında şimdilik herhengi bir alternatifimiz malesef yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...