Klasik Sorun 6. Yapışımda benim de başıma geldi !!! HAYATA DÖNDÜÜÜÜ

Sponsorlu Bağlantılar

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Klasik Sorun 6. Yapışımda benim de başıma geldi !!! HAYATA DÖNDÜÜÜÜ
Benim iki tane Lumia'm oldu.Sıkıntısı vardı değişti filan.Toplamda 5 defa sıfırlama yaptım kısa sürede çarklar döndü ve başarıyla sıfırlandı.Değişen cihazımda 3 defa bunda da 2 defa yapmıştım.Ama bu sefer yapışımda boom çarklar dönüyor.Sıfırlamam gerekiyordu ama keşke flashlasaydım care suite'den ne biliyim ben.

Tek farkı o zamanlar az uygulamam vardı şimdi ise çoook var.Çarklar döndü-döndü-döndü şarj bitti ben de eski konulardan yola çıkarak açılmasını bekledim (kapanmıştı) açtım açlımdı şarja taktım bir süre şarj dolma ekranında kaldı ve lanet olası dönmeye devam etti ben de şarja takılı bekliyorum...Belki devam eder diye...Ne olur yardım edin diğer konular vardı ama güncel olması için açtım..Lütfen kapatmayın :( Servise veremem bana servissiz bir çözümü var mı? Gerekirse XP de yüklerim pc'ye ama bana yardım edin elinizen geldiğince ne yapıyım şaun???

- - - Eklendi - - -

Lütfenn :ağlarım: okuyup geçmeyin :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
navifirm de kapalı şu anda o yüzden flash atamayabilirisin.

ÖEY

ÖEY

Üye
Öncelikle geçmiş olsun. Benim de başıma benzeri geldi. Çok uğraştım açmak için, ama öncelikle şarja takılı bırakma bırak pili bitsin kapansın, ardından şarja tak ve 10 dakika kadar bekle eğer kendi kendine açılmazsa önce ses kısma+power+kamera tuşlarına telefon titreyene kadar basılı tut, titredikten sonra powerdan elini çek birkaç saniye böyle bekle, telefon önce bir sapıtacak ardından ben sadece power tuşuna bir 30 saniye kadar basılı tuttum ve bir anda telefon sıfırlanmış olaraktan açıldı. İlk kurulumu yaptıktan sonra hemen bir daha sıfırladım bu sefer sorunsuz 10 dakika içinde sıfırladı ondan sonra esas kurulumu yaptım. Bunun dışında açıkçası bu tuş kombinasyonlarını sürekli deneyeceksin, farklı varyasyonlarda dene bence. Ben çok denedim bu yazdıklarımı yaptıktan sonra benimki açıldı.

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler ÖEY sizin dediğinizi yaptım tam olmadı demim ha la dönüyordu sinirlenip kenara attım bi baktım açılmış... OLEYYYY

serinaga

serinaga

Üye
Haydi geçmiş olsun ...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Geçmiş olsun. :oke:
Cihazlarınızda mecbur kalmadıkça sıfırlama yoluna başvurmayın.
Açılması zaman zaman çok uzun sürebiliyor, arada bir ise açılmadığı da oluyor.
Tıpkı kapasite kontrolündeki güncellemenin kısır döngüye girmesi gibi çarklar da uzun süreli döner vaziyette kalabiliyor.

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Geçmiş olsun. :oke:
Cihazlarınızda mecbur kalmadıkça sıfırlama yoluna başvurmayın.
Açılması zaman zaman çok uzun sürebiliyor, arada bir ise açılmadığı da oluyor.
Tıpkı kapasite kontrolündeki güncellemenin kısır döngüye girmesi gibi çarklar da uzun süreli döner vaziyette kalabiliyor.

Aman Bi daha asla

ÖEY

ÖEY

Üye
Teşekkürler ÖEY sizin dediğinizi yaptım tam olmadı demim ha la dönüyordu sinirlenip kenara attım bi baktım açılmış... OLEYYYY
Rica ederim bir şey yapmadım :) O tuş kombinasyonları tamamen şans aslında. Bana karambole olmuştu düzelme sana da öyle olmuş :D Hadi geçmiş olsun :D

saynesim

saynesim

Üye
Geçmiş olsun benden ilk lumialar çıktığında olmuştu son gelen yazılımda bu sorun hal oldu

pederr

pederr

Üye
bendede l920 var benim telefon kilit ekraninda donup kalmişti sonra ekran ışıgı kapanınca ölece kalmıştı hiç bir tuş işlemiyor ve hiç bi goruntu yoktu bende çalışırken aceleyle telefonu aldim elime bi kac saniye bütün tuşlara bastım yani basıı tuttum titredi bi sure sonra açıldı ancak saati ve tarihi ilk günki gbi oldu geriye attı sanırım bu tuş kombinasyonları telefonu tam olarak format deyilde sistemi geri çekiyor ancak hiç bi veri kaybı yaşanmadan şimdi ise sorunsuz:)

Üst Alt