Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KKTC değişim
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.SeRDaR.
Üye
Konu Sahibi
KKTC değişim
kıbrıs yönetimi KKTC den T harfini kaldırmışlar, KKC Olmuş. Doğru bir habermi ? Ben de yeni duydum hiç bir gazete de görmedim. Doğruysa Sizce bu durum ne olur. ? Kıbrısa tekrar girebilirmiyiz pasaportsuz yoksa engel koyarlarmı. ?
Not: Amaç tartışma değil sadece merak.
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Bir harf değişikliği ne demek? Artık Türk Cumhuriyeti değil demek. Haber izleyemiyorum ama ByHaydar'ın verdiği haberlerde de görmedim. Eğer yapılırsa hiç iyi olmaz.
Pasaport olayını etkilemez bence.
Türe
Üye
İhanetten baska bisey olmaz ki bu
.SeRDaR.
Üye
Konu Sahibi
zaten biz türkler olmazsa aç kalırlar. Ama bir çok tabelaları değiştirmeye başlamışlar. Tabi bunu araştırmadan emin olmak istemiyorum.
Bir harf değişikliği ne demek? Artık Türk Cumhuriyeti değil demek. Haber izleyemiyorum ama ByHaydar'ın verdiği haberlerde de görmedim. Eğer yapılırsa hiç iyi olmaz.
biz garantörüz onlar için biz olmazsak yalnız kalırlar , onları tanıyan fazla kişi yok avrupa işgalciler diye tanımlıyor , bir biz ve pakistan tanıyoruz belki birkaç tane daha tanıyan olabilir
biz garantörüz onlar için biz olmazsak yalnız kalırlar , onları tanıyan fazla kişi yok avrupa işgalciler diye tanımlıyor , bir biz ve pakistan tanıyoruz belki birkaç tane daha tanıyan olabilir